Sony Ericsson kondigt de Elm en Hazel GreenHeart aan

Sony Ericsson heeft vandaag twee nieuwe GreenHeart-telefoons aangekondigd genaamd de Helm en Hazel. Deze twee milieuvriendelijke telefoons worden gekenmerkt door een wat bolle achterkant die we ook van de Xperia X10 kennen.

Sony Ericsson Hazel

Sony Ericsson heeft vandaag twee nieuwe telefoons aangekondigd die binnen haar eigen milieuvriendelijke segment vallen genaamd GreenHeart. Voor de telefoons betekent dit dat de gebruikte materialen om de telefoon te produceren zo weinig mogelijk belastend zijn voor het milieu en ook de verkoopverpakking is klein en van gerecycled materiaal gemaakt. Beide telefoons waren al eerder uitgelekt maar toen stonden ze nog bekend als de Susan en Sunny. De eerste telefoon die Sony Ericsson bekend heeft gemaakt is de Sony Ericsson Hazel. Deze slider beschikt over 5-megapixelcamera en UMTS. Daarnaast heeft de telefoon 280MB intern geheugen en een 2.2-inch scherm. Het toestel wordt net als de Xperia X10 gekenmerkt door een wat bolle achterkant zodat het toestel wat beter in de handen ligt. Deze nieuwe achterkant wordt door Sony Ericsson de human curve genoemd aangezien hij met de bolling van je hand mee zal lopen. De fabrikant heeft ook te kennen gegeven dat er op het toestel integratie aanwezig zal zijn voor Facebook en andere sociale netwerken. Tot slot weet Sony Ericsson ook te melden dat beide toestellen een auto rotate functionaliteit zullen hebben wat het geen doet vermoeden dat er een accelerometer in zal zitten.

De Hazel zal vanaf Q2 2010 in de winkels gaan liggen voor een nog onbekende prijs. Wel wordt het toestel geleverd met een headset van Sony Ericsson genaamd de HPM-60J. De fabrikant heeft zich tegelijkertijd met deze aankondiging tot doel gesteld om voor 2012 al haar accessoires milieuvriendelijk te produceren.

Sony Ericsson Hazel

 

Sony Ericsson Hazel

 

Sony Ericsson Hazel

 

Sony Ericsson Hazel

 

Sony Ericsson Elm

De Sony Ericsson Elm is een bar-telefoon die over de zelfde specificaties beschikt al de slider variant. Zo heeft de Elm ook een 5-megapixelcamera en de beschikking over UMTS. Ook zit er in dit toestel GPS die we overigens ook in de Hazel terug kunnen vinden. Deze telefoons hebben ook de beschikking over Wifi om zo sneller met je sociale netwerken te kunnen verbinden en uiteraard te kunnen browsen. Opvallend is dat ook deze telefoons weer Exchange ondersteuning bieden en daarmee zet Sony Ericsson haar trend door met de ondersteuning voor dit format in haar normale telefoons. De Elm heeft ook een wat gebolde achterkant die weer lekker in de hand zou moeten gaan liggen. Wat ook goed is om te weten is dat beide toestellen tegen een stootje kunnen en spatwater dicht zijn. Je hoeft ze niet onder te dompelen in water maar een beetje regen kan dan ook weer geen kwaad.

Ook dit toestel zal vanaf Q2 2010 in de winkels beschikbaar zijn voor een nog onbekende prijs. Deze twee telefoons zullen in het zwart en in het rood de markt op gaan komen. Later vandaag zullen we de eerste ervaringen met beide telefoons plaatsen op ALl About Phones.

Sony Ericsson Elm

 

Sony Ericsson Elm

 

Sony Ericsson Elm

 

Sony Ericsson Elm

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters