Sony Ericsson kondigt de G705 aan

Sony Ericsson heeft vanochtend de G705 officieel in de markt gezet. Deze nieuwe mobiel heeft een ingebouwde GPS ontvanger, Wifi en een 3,2 megapixel camera.

De G705 was inmiddels al veelvuldig uitgelekt via verschillende wegen en is dan vandaag eindelijk officieel gemaakt door Sony Ericsson. Het toestel heeft een 3,2 megapixel camera en beschikt over Wifi en HSDPA. Ook aGPS zal er niet op ontbreken en dit zal worden ondersteund door Google Maps.

“De G705 is ideaal voor iedereen die een beetje hulp nodig heeft bij de organisatie van zijn of haar drukke leven”, aldus Harold de Kort, Communicatiemanager bij Sony Ericsson Benelux. “Deze telefoon maakt je leven makkelijker, houdt je dagelijkse activiteiten bij en is het perfecte hulpmiddel om contact te houden met vrienden. Bovendien kun je van alles volledig op de hoogte blijven dankzij de complete HTML-browser, e-mailondersteuning en bureaublad RSS-feeds – alles op turbo 3G-snelheid.”

Het bedrijf kondigt vandaag ook een partnerschap aan met Google, wat betekent dat YouTube wordt geïntegreerd in diverse nieuwe modellen. Hierdoor kunnen gebruikers vanaf hun telefoon direct videoclips naar en van YouTube uploaden en downloaden. De G705 is het eerste model dat compatibel is met YouTube; volgende modellen zullen op een later moment worden aangekondigd.

g705_man_looking_at_phone_menu-600

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters