Sony Ericsson kondigt de langverwachte Xperia X2 aan

Sony Ericsson heeft de opvolger van de Xperia X1 aangekondigd, de Xperia X2. Het toestel beschikt over een 8.1-megapixel camera en is daarnaast voorzien van een nog strakker design en Windows Mobile 6.5.

Sony Ericsson Xperia X2

Sony Ericsson heeft de langverwachte opvolger van de Xperia X1 aangekondigd, de Xperia X2. Het toestel ziet er niet alleen een stuk strakker uit, maar heeft een ook paar indrukwekkende specificaties mee gekregen van de producent. Zo heeft de Xperia X2 een 8.1-megapixelcamera en en zal het toestel op Windows Mobile 6.5 gaan lopen. Het is het eerste toestel van Sony Ericsson dat Windows Mobile 6.5 heeft bij de producent en Sony Ericsson zal dan ook aanwezig zijn met haar Xperia X2 op 6 oktober tijdens de officiële lancering van Windows Mobile 6.5 en diens Windows Phones. De Xperia X2 beschikt over alle moderne verbingsmogelijkheden zoals UMTS, HSDPA, Wifi en aGPS. Daarnaast is er in het toestel ook een Bluetooth-module terug te vinden en uiteraard beschikt ook de X2 over een qwerty toetsenbord met toetsen die voorzien zijn van kleine randjes. De Xperia X2 heeft daarnaast ook een tiltsensor die waarneemt dat je het toestel hebt omgegooid waardoor het scherm mee draait. Het scherm is 3.2-inch groot en er zijn geen opstekende randjes zoals dat bij zijn voorganger wel het geval was.

De Sony Ericsson Xperia X2 is vanaf eind oktober te verkrijgen in Nederland. Het toestel zal rond de 550 euro gaan kosten en zal in het zwart en zilver beschikbaar gesteld gaan worden. De eerste ervaringen met de Xperia X2 kun je hier vinden. Er zal in de doos ook een TV-out kabel in te vinden zijn om de telefoon op een beamer of tv aan te sluiten.

Sony Ericsson Xperia X2

 

Sony Ericsson Xperia X2

 

Sony Ericsson Xperia X2 zilver

 

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoeken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Apple iPhone LCD

Bekende analist deelt prijzen nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters