Sony Ericsson kondigt de low-end S312 en W205 aan

Sony Ericsson heeft vandaag twee nieuwe toestellen gelanceerd genaamd de S312 en de W205. Beide toestellen zijn bedoeld voor het prepaidsegment en zullen later vandaag op de TeleVisie beurs langskomen.

Sony Ericsson heeft vandaag twee nieuwe toestellen aangekondigd die bedoeld zijn voor het prepaidsegment. Het eerste toestel dat bekendgemaakt is, is de S312. Het toestel heeft een 2-megapixelcamera en een blauw kleurtje. Het toestel heeft ook de mogelijkheid om een M2-kaartje te slikken en daarnaast speelt het moeiteloos mp3 en andere nummertjes af. Tot slot heeft de S312 ook Bluetooth-ondersteuning en de verwachte prijs van het toestel zal rond de 120 euro gaan liggen. Onduidelijk is nog wanneer hij in de winkels moet gaan liggen.

De Walkman-producent heeft ook weer een nieuwe W-serie in de markt gezet genaamd de W205. Dit toestel heeft de beschikking over een 1,3-megapixelcamera en GPRS-/EDGE-internet. Dit toestel heeft daarnaast ook de beschikking over een mp3-speler en zal eveneens terug te vinden zijn in het prepaidsegment van de producent. De prijs zal rond de 100 euro gaan liggen, hiervoor krijg je ook nog radiofunctionaliteit terug. Hieronder kun je de foto’s vinden van beide toestellen in hoge resolutie.

Sony Ericsson S312

 

Sony Ericsson W205

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters