Sony Ericsson kondigt de W705 aan samen met de MBS-900

Sony Ericsson heeft vandaag zoals verwacht de W705 aangekondigd. Daarnaast is ook de Wireless Home Audio System MBS-900 aangekondigd door de producent.

De W705 is inmiddels al veelvuldig uitgelekt echter heeft het toestel toch een paar eigenschappen die wel interessant zijn. Zo kan de W705 omgaan met UMTS en HSDPA netwerken en heeft het ook een OLED scherm. Dankzij het OLED scherm is alles nog helderder weergegeven en producent als Nokia hebben deze nieuwe technologie ook al geadopteerd. Het toestel heeft een 3.2 megapixel camera en is verder van top tot teen gespitst op de muziekliefhebber. Ook kun je via Wifi of bluetooth muziek streamen naar apparaten zoals de MBS-900. Dit is een draadloos muziekstation dat over eigen boxen beschikt. Gebruikers kunnen naar de MBS-900 draadloos muziek streamen en afspelen.

“Als marktleider op het gebied van mobiele muziek zijn we echt trots op wat we in 2008 hebben bereikt”, zei Harold de Kort, Communicatiemanager bij Sony Ericsson Benelux. “Door exclusief design en een geweldige geluidskwaliteit te combineren met supersnelle toegang tot digitale content, of deze nu afkomstig is van de PlayNow™ arena of het web, kan met recht worden gezegd dat we de mobiele muziekervaring met de meeste features van dit moment bieden.”

De W705 zal ergens in januari op de markt komen voor een prijs rond de 350 euro. De MBS-900 komt iets later voor een nog onbekende prijs.

sony_ericsson_w705_luxury_silver_mbs900_front_side

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters