'Sony Ericsson Kurara beschikt over een Cortex A8-cpu'

De eigenaar van Mobile-Review is in het bezit van een Sony Ericsson Kurara en meldt dat het toestel een Cortex A8-processor zal gaan krijgen. Met deze processor wordt het afspelen van 720p-video’s een fluitje van een cent.

De eigenaar van Mobile-Review, Eldar Murtazin, heeft door middel van een foto op zijn eigen blog laten weten gemaakt dat ook hij weer in het bezit is van een nog onaangekondigde Sony Ericsson-telefoon. Murtazin staat erom bekend als eerste een telefoon in zijn handen te krijgen van fabrikanten en vaak gebeurt dat lang voordat een toestel wordt aangekondigd. Hij was dan ook de persoon die de Nokia N900 wereldkundig wist te maken en later vandaag gaat hij dat nog eens dunnetjes overdoen met de nieuwe Sony Ericsson Kurara. De Kurara is erg vaak uitgelekt en duidelijk is al dat het toestel op Symbian 60 v5 zal gaan lopen. Volgens Murtazin krijgt het toestel de processor die ook terug te vinden is in de iPhone 3GS en de Nokia N900. De ARM Cortex A8-processor loopt op 600MHz en heeft daarnaast de ondersteuning voor HD-video’s. Volgens de bron zal er ook nog eens een PowerVR graphics processor in het toestel zitten waarmee het afspelen van 720p-video’s geen probleem meer zal zijn. Ook grafische applicaties zullen prima tot hun recht komen op de Kurara. Volgens Murtazin is het toestel erg snel, hij is van mening dat Symbian daadwerkelijk over het scherm vliegt, iets wat ook te maken kan hebben met de 256MB werkgeheugen die in het toestel verstopt zit.

Volgens Murtazin zal het toestel rond de 500 euro gaan kosten en rond februari volgend jaar in de winkels komen te liggen. Later vandaag zal Mobile-Review een eerste uitgebreide preview van het toestel publiceren daarmee het nieuwe telefoontje van Sony Ericsson prijsgeven.

Sony Ericsson Kurara

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

OnePlus 5 Apple iPhone 8

Zo ziet de iPhone 8 eruit als het scherm aan staat lees verder

Pixel 2 toestell lijkt op originele Pixel

Specificaties Pixel 2 en Pixel XL 2 duiken op lees verder

HTC U11 Edge Sense

HTC toont nieuwe functies Edge Sense op HTC U11 lees verder

Huawei Mate 10 opvolger van Mate 9

Flink aantal details Huawei Mate 10 duiken op lees verder

OnePlus 3T goud

Nieuwe kleur OnePlus 5 wordt binnenkort geïntroduceerd lees verder

Apple geheime project diabetici

Bekende lekker onthult uiterlijk Apple iPhone 8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters