Sony Ericsson Kurara komt opnieuw naar boven

De Sony Ericsson Kurara hebben we nu al een aantal keer voorbij zien komen, maar het was blijkbaar allemaal nog niet genoeg. Het toestel is namelijk opnieuw naar boven gekomen met twee nieuwe foto’s en een aantal nieuwe details.

Sony Ericsson’s nieuwe Symbian-telg, de Kurara, is al een aantal keer uitgelekt. Het toestel miste echter nog wat details en die zijn nu met dank aan GSM Arena naar buiten gekomen. Het toestel is daarnaast nog een keertje op de foto gezet, maar daarbij zijn niet zoveel nieuwe dingen laten zien. Iets wat wel opvalt aan de foto, is dat het HD-logo naast de camera zichtbaar is. Dit ontbrak in sommige foto’s, terwijl andere er weer wel mee uitgerust waren. Volgens GSM Arena zal het toestel in ieder geval 720p HD-video-opname krijgen, of er nou een logo voor is of niet.

Kurara wordt ook wel U5 genoemd volgens GSM Arena en dat zou de retailnaam van het toestel kunnen gaan worden. Het toestel moet een 3,2″-display krijgen en dezelfde core als de Satio, namelijk een ARM Cortex A8 600 MHz-processor met PowerVR SGX graphics. De batterij van het toestel zal een capaciteit hebben van 1200mAh, verder zal het toestel uitgerust zijn met Wi-Fi- en DLNA-ondersteuning, een gps-ontvanger hebben en kunnen internetten via HSDPA. De camera moet foto’s gaan maken met een resolutie van 8 megapixels. Misschien nog wel het belangrijkste bericht is echter dat het toestel geen Fast-Port zal krijgen, maar uitgerust zal worden met een Micro-USB-poort en een 3,5mm jackplug voor muziek.

Sony Ericsson Kurara

 

Sony Ericsson Kurara

 

Bron: GSM Arena

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters