Sony Ericsson Kurara komt opnieuw naar boven

De Sony Ericsson Kurara hebben we nu al een aantal keer voorbij zien komen, maar het was blijkbaar allemaal nog niet genoeg. Het toestel is namelijk opnieuw naar boven gekomen met twee nieuwe foto’s en een aantal nieuwe details.

Sony Ericsson’s nieuwe Symbian-telg, de Kurara, is al een aantal keer uitgelekt. Het toestel miste echter nog wat details en die zijn nu met dank aan GSM Arena naar buiten gekomen. Het toestel is daarnaast nog een keertje op de foto gezet, maar daarbij zijn niet zoveel nieuwe dingen laten zien. Iets wat wel opvalt aan de foto, is dat het HD-logo naast de camera zichtbaar is. Dit ontbrak in sommige foto’s, terwijl andere er weer wel mee uitgerust waren. Volgens GSM Arena zal het toestel in ieder geval 720p HD-video-opname krijgen, of er nou een logo voor is of niet.

Kurara wordt ook wel U5 genoemd volgens GSM Arena en dat zou de retailnaam van het toestel kunnen gaan worden. Het toestel moet een 3,2″-display krijgen en dezelfde core als de Satio, namelijk een ARM Cortex A8 600 MHz-processor met PowerVR SGX graphics. De batterij van het toestel zal een capaciteit hebben van 1200mAh, verder zal het toestel uitgerust zijn met Wi-Fi- en DLNA-ondersteuning, een gps-ontvanger hebben en kunnen internetten via HSDPA. De camera moet foto’s gaan maken met een resolutie van 8 megapixels. Misschien nog wel het belangrijkste bericht is echter dat het toestel geen Fast-Port zal krijgen, maar uitgerust zal worden met een Micro-USB-poort en een 3,5mm jackplug voor muziek.

Sony Ericsson Kurara

 

Sony Ericsson Kurara

 

Bron: GSM Arena

Essential Phone

‘Essential Phone opvolger gecanceld: staat Essential nu al te koop?’ lees verder

Xiaomi Mi 8

Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

Vivo Apex

Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters