Sony Ericsson laat haar toekomst zien met de Idou

Naast de lancering van de W995 heeft Sony Ericsson vandaag nog een belangrijke stap in de toekomst gezet. Het merk heeft een toekomstig model laten zien onder de naam Idou. Het toestel wordt Sony Ericsson’s eerste Symbian Foundation-toestel en heeft een 12-megapixelcamera.

Sony Ericsson geeft ons vandaag een kijkje in de toekomst met één van haar toestellen die nog in ontwikkeling is. Het toestel bestaat nu nog onder de codenaam Idou en zal een heel arsenaal aan geavanceerde functies bieden. Zo is het als eerste telefoon ter wereld voorzien van een 12-megapixelcamera en heeft het toestel een echt 16:9-widescreen. Het toestel zal tevens Sony Ericsson’s eerste toestel zijn dat op het nieuwe Symbian Foundation-besturingssysteem draait en valt onder het ‘Entertainment Unlimited’-merk van Sony Ericsson.

Verdere specificaties van Idou zijn nog niet beschikbaar en ook foto’s heeft Sony Ericsson niet laten zien. Wellicht dat we morgen bij de stand van Sony Ericsson wat meer over dit toestel te weten kunnen komen. Idou zal ergens in de tweede helft van dit jaar op de markt komen.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters