Sony Ericsson lanceert dan toch zijn G502

Nadat het gisteren bijna zeker was dat deze week de G502 zou worden aangekondigd door Sony Ericsson, is vandaag het hoge woord eruit. De G502 zal in het tweede kwartaal van dit jaar in de winkel liggen.

“De G502 combineert een klassiek uiterlijk met verschillende, eigentijdse features op het gebied van mobiel internet”, aldus Eric Rikken, head of Marketing Sony Ericsson Benelux. “De verbetering ten opzichte van voorgaande telefoons zit hem in het gebruik van HSDPA, die het mogelijk maakt supersnel over het internet te surfen. Dit maakt het een aantrekkelijke telefoon voor mensen die de controle willen houden over hun drukke zakelijke en prive leven.”

De G502 wordt een candybar model met een 2 inch QVGA display, tri-band GSM met EGDE, 3G en HSDPA support, een 2 megapixel camera, Bluetooth 2.0, USB 2.0, 32MB intern geheugen en een M2 memorystick optie. Andere features die erop zitten zijn support voor Exchange Activesync, Google Maps en een Access Netfront browser voor eenvoudige toegang tot Web 2.0 functies zoals mobile blogging, foto-sharing en dergelijke.

sony_ericsson_g502_champagne_black_front_angle1 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters