Sony Ericsson lanceert de T707

Sony Ericsson heeft vandaag de T707 gelanceerd. Dit fashion model werd in samenwerking met tennisster Maria Sharapova ontworpen en is vooral voor de dames bedoeld.

Sony Ericsson T707

De T707 beschikt niet over bijzondere specificaties maar moet het vooral van zijn uiterlijk hebben om zo menig vrouwenhart voor zich te winnen. De nieuwe clamshell beschikt over een 2,2-inch tft-scherm en UMTS- en HSDPA-internet. Het is verder een quadband-toestel dat ook zal beschikken over Google Maps en geotagging. Het toestel weegt slechts 95 gram en zal over twee maanden in de winkels te vinden zijn. Het toestel zal in vijf verschillende kleuren uitkomen, te weten Mysterious Black, Spring Rose, Lucid Blue, Dessert Green en Copper white. Het toestel zal ook een micro-SD-kaart kunnen slikken maar het heeft zelf al 100MB intern geheugen.

De T707 zal rond de 250 euro gaan kosten en moet voor de zomer in de winkels liggen. Het toestel zal tijdens de lancering alleen in de kleuren Mysterious Black, Spring Rose en Lucid Blue beschikbaar zijn.

Sony Ericsson T707

 

Bron: Sony Ericsson

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters