Sony Ericsson lanceert de W302, W595 en de W902

Sony Ericsson heeft vandaag via een webcast drie nieuwe Walkman modellen gelanceerd. Het gaat hier om de W302, W595 en de nieuwe music topper de W902.

Drie jaar geleden werd de eerste Walkman telefoon geïntroduceerd door Sony Ericsson. Sinds 2005 tot nu toe zijn er 77 miljoen Walkman telefoons verkocht door de producent en dit aantal willen ze wederom sterk gaan uitbreiden met de lancering van drie nieuwe Walkman modellen. Allereerst is er de W302 die tot de low-end categorie zal gaan behoren. Die nieuwe W302 van Sony Ericsson verpakt alle Walkman-eigenschappen in een betaalbare telefoon van slechts 10,5 mm dik en met een aluminium voorzijde. De telefoon bevat een 2.0 megapixel camera, een FM radio, TrackID en een 512 MB Memory Stick Micro (M2) en is daarmee bestemd voor iedere doelgroep, aldus Sony Ericsson. Het toestel zal in het zwart en wit over een mand in de winkels te vinden zijn.

W302 WM MidnightBlackWhite

 

Daarnaast is ook de W595 gelanceerd die bedoeld is voor de mid-range product categorie van Sony Ericsson. Net als de W902 heeft de telefoon een helder en groot display van 2,2”. Op de 2 GB Memory Stick Micro (M2) kun je meer dan 1900 nummers opslaan en afspelen, of je kunt met de ingebouwde stereoluidsprekers het geluid delen. Ook zit er een stereo-splitstekker op waardoor een ander met een extra hoofdtelefoon mee kan luisteren. Creëer playlists die bij je stemming passen met SensMe™ en verander met Shake Control het nummer of het volume door een simpele polsbeweging. De W595 bevat ook diverse games, deze zijn vooraf geïnstalleerd. De W595 heeft een 3.2 megapixel camera mee gekregen van Sony Ericsson.

w595_wm_activebluetooth

 

Tot slot is de nieuwe Walkman topper van Sony Ericsson aangekondigd, de W902. De W902 heeft een krasbestendige 2,2” QVGA-display en een 5 megapixel camera. Er wordt standaard een 8gb Memory Stick Micro (M2) meegeleverd door Sony Ericsson zodat het Walkman gevoel helemaal goed moet komen. Opvallend is dat het een candybar formaat heeft waar de nieuwe C905 een slide toestel is zoals de W595. Ook dit toestel moet binnen twee maanden samen met de andere in de winkels te vinden zijn.

“We willen meer functionaliteiten uit onze telefoons halen dan ooit tevoren,” aldus Harold de Kort, Communicatie Manager bij Sony Ericsson Benelux. “Voor wie van muziek houdt, maar geen genoegen neemt met een mindere foto- en videokwaliteit, zijn we er als experts op muziektelefoongebied in geslaagd om een ware multimedia-ervaring te bieden met deze nieuwste telefoon. De W902 is op dit moment een van onze best presterende telefoons en is bij uitstek geschikt voor mensen die alles willen.”

W902 WM Volcano Black

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters