Sony Ericsson lanceert T715

Sony Ericsson heeft vandaag helemaal vanuit het niets de Sony Ericsson T715 gelanceerd. Deze stijlvolle slider moet communicatie stijlvol maken volgens Sony Ericsson en heeft dan ook alle basisfuncties in een stijlvol design.

Sony Ericsson T715

Geheel vanuit het niets kondigde Sony Ericsson vandaag een nieuwe slider aan. Het toestel heeft de naam T715 gekregen van de producent en valt in de stijl-lijn van Sony Ericsson. Het toestel moet een stukje van de glorie van de T610 terugbrengen, maar dan in slidervorm en met moderne functies. Vooral gericht op alle basishandelingen en een beetje entertainment komt de T715 in een stijlvolle behuizing waar menig vrouw voor zou moeten zwichten als we het bedrijf mogen geloven.

De Sony Ericsson T715 is uitgerust met een 2,2 inch tft-scherm, wat ruim genoeg moet zijn voor de gemiddelde beller die niet te veel van zijn telefoon verlangt. Verder ondersteunt het toestel natuurlijk 3G en is er een aantal basale multimediafuncties aanwezig. De T715 is uitgerust met een 3,2-megapixelcamera met flitser, maar zonder autofocus. Ook een FM-radio en een muziekspeler vind je in deze T715. Daarnaast moet de T715 een zogenaamde smart desktop hebben, waarmee je gemakkelijk alle belangrijke afspraken, verjaardagen en dergelijke kunt bijhouden. Dit alles komt in een redelijk compacte slider die afgewerkt is met pianolak. De T715 moet net na de zomer in de winkels komen.

Sony Ericsson T715

 

Sony Ericsson T715 achterkant

 

Sony Ericsson T715

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters