Sony Ericsson lanceert W595 Ed Hardy edition tijdens tattoo-contest

Sony Ericsson heeft zondag de Sony Ericsson W595 in een nieuw jasje gestoken tijdens een tattoo-contest bij The Phone House in Amsterdam. Deze nieuwe W595 Ed Hardy edition is, zoals het bedrijf het zelf noemt, de eerste tattoo-telefoon.

Tijdens een speciale tattoo-contest bij The Phone House in de Kalverstraat in Amsterdam heeft Sony Ericsson afgelopen zondag de W595 Ed Hardy edition gelanceerd, hierbij was All About Phones natuurlijk aanwezig. Dit toestel is, na de lieflijke Sony Ericsson W595 Flowers edition, de tweede speciale editie van de W595, dit keer meer gericht op de mannelijke helft van de bevolking. De telefoon is samen met Ed Hardy, een bekende tattoo-artiest, ontworpen en zowel de cover van de telefoon als de thema’s hebben een flinke make-over gekregen. “Don Ed Hardy is beroemd om zijn stijlvolle ontwerpen en is bekend over de gehele wereld. We zijn enthousiast om een telefoon uit te brengen die met zijn hulp aan de buitenkant én aan de binnenkant helemaal in zijn stijl is ontworpen,” aldus Harold de Kort, Communicatie Manager Sony Ericsson Benelux.

De Sony Ericsson W595 Ed Hardy edition zal nog deze week de markt bereiken en in Nederland exclusief verkrijgbaar zijn bij The Phone House. Dit in navolging van The Phone House Duitsland, die het initiatief had genomen om het toestel samen met Sony Ericsson en Ed Hardy te ontwerpen. Volgens de winkelketen is het toestel in Duitsland een ware rage geworden en men hoopt dat het toestel ook in Nederland zo goed aan zal slaan.

Sony Ericsson W595 Ed Hardy front

 

Sony Ericsson W595 Ed Hardy back

 

Het evenement waarbij Sony Ericsson de W595 gelanceerd heeft was een goed georganiseerd en leuk evenement, waar wij natuurlijk ook aanwezig waren. Het ging erom dat je de jury wist te overtuigen met je tatoeage in The Phone House in de Kalverstraat, die helemaal afgeladen was met pers en belangstellenden. De drie juryleden, Morrison Schiffmacher, Patricia Steur en Sebastiaan Labrie, beoordeelden de tatoeages van de deelnemers op kwaliteit, originaliteit en op het ‘Sony Ericsson gehalte’. Naast de tatoeage zelf, werd ook het achterliggende verhaal bekeken en de winnaar ging weg met een W595 Ed Hardy edition.

Sony Ericsson contest

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters