Sony Ericsson lanceert zijn F en S serie

na de eerdere geruchten over de Fun serie van Sony Ericsson zijn nu ook de eerste foto’s uitgelekt van de toestellen. De Fun serie focust zich helemaal op gamers.

De F305 zal de eerste echte game phone worden van Sony Ericsson. Dit low tot mid-end toestel heeft de beschikking over een EDGE verbinding die op 4 banden kan werken. Er zullen drie spellen op zitten, namelijk Bowling, Bass fishing en Jockey en de besturing van de spellen zal het zelfde zijn als die van de Nitendo Wii. Je zult dus met de telefoon een beweging moeten maken zoals een bowling bal gooien en dan zal dat dan ook op het scherm gebeuren. De telefoon kent dimensies van 96 x 47 x 14.6 milimeter en zal morgen in Amsterdam gelanceerd worden waar wij ook bij zullen zijn.

Het toestel moet Q3 beschikbaar gesteld worden voor het grote publiek.

f305_exclusive

 

De S302 Snapshot zal een goedkope camphone worden waarmee vooral de nadruk ligt op een foto nemen met het toestel. Het toestel zal wederom een EDGE verbinding krijgen en op vier netwerken werken. Het toestel zal een 2 megapixel camera krijgen waardoor hij onder de low-end toestellen zal vallen. Het geheugen kan uitgebreid worden met een M2 kaart en het toestel zelf heeft 20mb beschikbaar voor gebruik. De afmetingen zullen zijn 101 x 46 x 11 millimeter en hij zal ook A2DP ondersteunen voor muziek. Ook dit toestel zal morgen bekend gemaakt worden door Sony Ericsson.

se_s302_exclusive

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters