Sony Ericsson maakt de Xperia arc S bekend met 1.4GHz-processor

Sony Ericsson heeft de Xperia arc een update gegeven in de vorm van een snellere processor en nieuwe software. Het toestel zal daarnaast beschikken over de Sony-service Music Unlimited.

Producent Sony Ericsson heeft tijdens de IFA-beurs in Berlijn een upgrade bekend gemaakt van de Xperia arc. De Xperia arc S heeft tijdens de Sony-persconferentie het levenslicht gezien. De telefoon beschikt over een snellere 1.4GHz Qualcomm-processor met rugnummer MSM8255. De overige specificaties van het toestel blijven gelijk; zo zal de 8.1-megapixelcamera erop aanwezig zijn, het 4.2-inch reality display van Sony en de laatste versie van Android 2.3.4, die onlangs werd aangekondigd.

De Xperia arc S heeft als nieuwe toevoeging in de software 3D sweep, een functie waarmee 3D-panoramafoto’s gemaakt kunnen worden. Daarnaast is het toestel voorzien van Music Unlimited, een dienst van Sony waarmee miljoenen nummers beluisterd en aangekocht kunnen worden. Daarnaast zal ook Video Unlimited naar het toestel komen waardoor video’s gehuurd en bekeken kunnen worden. Deze laatste service zal voorlopig niet naar Nederland gaan komen.

De Xperia arc S is vanaf oktober beschikbaar in Nederland. De producent heeft nog geen prijs bekend gemaakt van het toestel.

Sony Ericsson Xperia arc S 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. hobble -

  een dualcore zal vast sneller zijn in de benchmarks maar hoe je daar in het dagelijksgebruik.iets van merkt? ik heb zelf de arc ook en die loopt duidelijk sneller in de menu's als de htc desire. oftewel, naast de hardware scheeld de software ook een hele hoop. de witte arc is trouwens wel erg gaaf..

 2. Karel -

  Haha Bjveen, ga toch maar even iets beter naar de benchmarks kijken en vergelijk even een dual core 1ghz met een single core 1ghz. Zit een flink verschil in hoor! Ook zijn laadtijden korter met een dual core bij verschillende games.

 3. bjveen -

  En wat is het voordeel van een dual core?
  Er is op dit moment nog niet één applicatie, spelletje of toepassing die voor dual core geschreven is. Je hebt er dus nog helemaal niks aan. Android is namelijk nog niet eens geschreven voor dual core. Je zut dus zien dat de 1,4ghz sneller is dan de dual core 2x 1,4ghz. Dual core wordt pas in android ice cream sandwich ondersteund. Dus wordt pas 2012…

Samsung Galaxy S8 Active

‘Zo ziet de extra stevige Samsung Galaxy S8 Active eruit’ lees verder

ov-chip mobiel

Ov-chip mobiel: Je kunt nu met je smartphone inchecken lees verder

Samsung Galaxy Note 8

‘Strakke phablet: dummy Samsung Galaxy Note 8 gespot’ lees verder

iPhone 8 mal

Gelekte iPhone 8 mal suggereert dat toestel groter zal zijn dan iPhone 7 lees verder

smartphone kiezen

OnePlus 5 met dubbele camera en geen antennelijnen duikt op lees verder

Moto Z2 Play

Moto Z2 Play gecertificeerd: uiterlijk en specificaties bekend lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters