Sony Ericsson maakt de Xperia arc S bekend met 1.4GHz-processor

Sony Ericsson heeft de Xperia arc een update gegeven in de vorm van een snellere processor en nieuwe software. Het toestel zal daarnaast beschikken over de Sony-service Music Unlimited.

Producent Sony Ericsson heeft tijdens de IFA-beurs in Berlijn een upgrade bekend gemaakt van de Xperia arc. De Xperia arc S heeft tijdens de Sony-persconferentie het levenslicht gezien. De telefoon beschikt over een snellere 1.4GHz Qualcomm-processor met rugnummer MSM8255. De overige specificaties van het toestel blijven gelijk; zo zal de 8.1-megapixelcamera erop aanwezig zijn, het 4.2-inch reality display van Sony en de laatste versie van Android 2.3.4, die onlangs werd aangekondigd.

De Xperia arc S heeft als nieuwe toevoeging in de software 3D sweep, een functie waarmee 3D-panoramafoto’s gemaakt kunnen worden. Daarnaast is het toestel voorzien van Music Unlimited, een dienst van Sony waarmee miljoenen nummers beluisterd en aangekocht kunnen worden. Daarnaast zal ook Video Unlimited naar het toestel komen waardoor video’s gehuurd en bekeken kunnen worden. Deze laatste service zal voorlopig niet naar Nederland gaan komen.

De Xperia arc S is vanaf oktober beschikbaar in Nederland. De producent heeft nog geen prijs bekend gemaakt van het toestel.

Sony Ericsson Xperia arc S 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. hobble -

  een dualcore zal vast sneller zijn in de benchmarks maar hoe je daar in het dagelijksgebruik.iets van merkt? ik heb zelf de arc ook en die loopt duidelijk sneller in de menu's als de htc desire. oftewel, naast de hardware scheeld de software ook een hele hoop. de witte arc is trouwens wel erg gaaf..

 2. Karel -

  Haha Bjveen, ga toch maar even iets beter naar de benchmarks kijken en vergelijk even een dual core 1ghz met een single core 1ghz. Zit een flink verschil in hoor! Ook zijn laadtijden korter met een dual core bij verschillende games.

 3. bjveen -

  En wat is het voordeel van een dual core?
  Er is op dit moment nog niet één applicatie, spelletje of toepassing die voor dual core geschreven is. Je hebt er dus nog helemaal niks aan. Android is namelijk nog niet eens geschreven voor dual core. Je zut dus zien dat de 1,4ghz sneller is dan de dual core 2x 1,4ghz. Dual core wordt pas in android ice cream sandwich ondersteund. Dus wordt pas 2012…

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters