Sony Ericsson maakt haar Mix Walkman en txt pro bekend

Sony Ericsson heeft twee zogenaamde dumbphones aangekondigd. De Mix Walkman en de txt pro zullen vanaf het derde kwartaal verkrijgbaar zijn in Nederland.

Sony Ericsson txt pro

Vorige maand wist Sony Ericsson haar fans te teasen met twee nieuwe toestellen die het op haar Facebook-pagina had gezet. Het publiek moest vervolgens de naam van de toestellen raden om zo kans te maken op een van de modellen. Inmiddels zijn beide toestellen kenbaar gemaakt door de fabrikant en heten ze de Sony Ericsson txt pro en de Sony Ericsson Mix Walkman.

Het gaat hier niet om twee smartphones, maar om twee normale telefoons die gericht zijn op het wat jongere publiek van de producent. De txt pro heeft erg veel weg van de Xperia mini pro en beschikt dus over een klein qwerty-toetsenbord. Beide telefoons bevatten een volledige touch functionaliteit, met een 4 corner user interface gelijk aan die van de Xperia mini serie. De txt pro heeft een 3-inch touchscreen en een 3.2-megapixelcamera mee gekregen. Het toestel weegt 100 gram en zaken als Wifi, Bluetooth en een micro-SD kaart zijn standaard ingebouwd in het toestel. De telefoon heeft 100MB interngeheugen van de fabrikant mee gekregen.

Sony Ericsson txt pro

 

Sony Ericsson txt pro

 

Sony Ericsson txt pro

 

De Mix Walkman is een nieuwe variant in de gereïncarneerde Walkman-lijn van Sony Ericsson. Dit toestel heeft eveneens een 3-inch scherm, maar moet het doen met een 3-megapixelcamera in plaats van een 3.2-megapixelcamera. Het toestel beschikt over een speciale toets genaamd Zappin; hiermee kan men gemakkelijk muziek zoeken en afspelen. Het toestel wordt daarnaast voorzien van een speciale Walkman-headset voor een betere geluidskwaliteit.

Beide telefoons zullen vanaf het derde kwartaal de verkoop in gaan. Prijzen van beide telefoons zijn nog niet bekend gemaakt, maar de verwachting is dat ze rond de 150 euro zullen gaan kosten.

Sony Ericsson Mix Walkman

 

Sony Ericsson Mix Walkman

 

Sony Ericsson Mix Walkman

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters