Sony Ericsson maakt haar nieuwe txt-telefoon bekend

Sony Ericsson heeft een nieuwe dumb-phone aangekondigd genaamd de txt. Het toestel beschikt over een volledig qwerty-toetsenbord en daarnaast zijn de twee belangrijkste sociale netwerken van deze wereld standaard voor geladen.

Producent Sony Ericsson heeft tijdens de CommunicAsia 2011 drie nieuwe telefoons aangekondigd, waaronder de Sony Ericsson txt. De txt is een zogenaamde dumbphone wat inhoud dat er geen smartphone OS op draait. De telefoon is door de producent wel voorgeladen met zowel Facebook als Twitter via een applicatie van het Nederlandse eBuddy. De txt heeft een 3.2-megapixelcamera en een 2.6-inch scherm dat niet aanraakgevoelig is.

Het toestel is voorzien van een volledig qwerty-toetsenbord waardoor hij de concurrentie zal aan gaan met de BlackBerry Curve. Prijzen van de txt zijn nog onbekend, naar verwachting rond de 150 euro. Het toestel zal naar verwachting in het derde kwartaal op de markt gaan komen. De telefoon zal zowel in het wit als in het blauw op de markt gaan komen.

Sony Ericsson txt

 

Sony Ericsson txt

 

Sony Ericsson txt

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters