Sony Ericsson medewerker steelt prototypes

Sony Ericsson is bestolen door één van haar eigen medewerkers. De man heeft volgens de lokale politie voor ongeveer €67.000,- aan onaangekondigde prototypes en andere elektronica meegenomen.

Sommige dieven stelen slim, maar andere duidelijk niet. Het is bijvoorbeeld niet handig om je eigen werkgever te bestelen en zeker niet als het gaat om goederen waar maar enkele mensen toegang toe hebben. Zo ben je niet alleen je baan kwijt als je betrapt wordt, maar is het ook nog eens extra makkelijk voor de politie om je te vinden. Toch gebeurt het weleens dat mensen dit doen en zo ook nu. Een werknemer van Sony Ericsson heeft namelijk een aantal prototypes gestolen van het bedrijf.

De man dacht slim te zijn door een aantal geheime prototypes en nog wat andere elektronica van zijn werkgever, Sony Ericsson, te stelen. Waarschijnlijk was het zijn bedoeling om de prototypes voor een groot bedrag aan één van de concurrenten van Sony Ericsson te verkopen. Helaas voor de man dacht hij er niet aan dat zijn gegevens overal bij Sony Ericsson bekend waren en hij één van de weinigen met toegang tot de prototypes was. Nadat Sony Ericsson de roof ontdekte en de politie inschakelde, duurde het dan ook niet lang voordat de man gepakt was. Na het huis van de dief doorzocht te hebben, vond de politie dan ook alle gestolen waar terug. Welke straf de man gaat krijgen is nog onbekend.

Afbeelding se 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters