'Sony Ericsson Nozomi krijgt HD-scherm en dualcore-processor mee'

Volgens nieuwe geruchten zal de Sony Ericsson Nozomi niet alleen de eerste dualcore-smartphone van de producent gaan worden, maar ook een 720p HD-scherm krijgen. De processor zal geklokt zijn op 1.5GHz.

De Nozomi is al een tijdje in het geruchtencircuit te vinden en langzaam maar zeker komt er meer informatie over het toestel naar buiten. Nieuwe geruchten maken nu melding van een mogelijke releasedatum die in maart 2012 ligt. De Nozomi moet Sony Ericsson’s eerste dualcore-smartphone worden.

Het toestel zal uiteraard later een marketingnaam krijgen en waarschijnlijk onder de Xperia-familie gaan vallen. Het lijkt erop dat het toestel een op 1.5GHz geklokte Snapdragon dualcore-processor krijgt. Daarnaast zal de Nozomi voorzien zijn van Android 4.0 en een 4.3-inch touchscreen. De resolutie van het scherm zal 1280×720 pixels en daarmee een 720p-resolutie krijgen. Ook gaat het gerucht dat de pixeldichtheid van het scherm erg hoog zal zijn; 342 ppi. Dit moet voor helderder beeld zorgen en uiteraard scherpere teksten.

De overige specificaties die gemeld worden zijn 1GB ram en 32GB intern geheugen. Daarnaast krijgt het toestel een 1750mah-batterij en biedt het toestel ruimte aan een micro-SIM. Mocht de lancering rond maart liggen dan is de kans groot dat Sony Ericsson het toestel in februari bekend zal maken tijdens het Mobile World Congress 2012. Eerder ging het gerucht nog dat het toestel eind dit jaar op de markt zal gaan verschijnen. De telefoon krijgt als typenummer LT26i, zo gaat het gerucht.

Sony Ericsson Xperia arc

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. UHmia -

    Dual core 1,5 ghz? Ik vind dat best wel slecht voor je phone als vlaggenship voor 2012. Persoonlijk denk ik dat het volgend jaar 2ghz Dual core voor Samsung en co, en als we helemaal gek doen meschien quadcore

  2. Samsung-Rules -

    Inderdaad… Maart is nog ver weg.. dan zijn die specs ook niet zo bijzonder meer.. en 4.0 is nog maar de vraag of ics zo gaat heten.. Ze doen hun best bij SOE.. maar van de week een gesprek gehad met iemand die dicht bij het vuur zit… en het gaat echt niet goed met SOE.. Er zijn maar vier grote merken die het goed doen.. Apple Samsung RIM en Nokia. HTC was een jaar tot anderhalf terug veel belovend.. maar gaat toch ook niet zo hard als iedereen dacht. Apple en Samsung gaan super.. Boven RIM hangen ook al een tijdje donkere wolken, en van Nokia zullen we binnen een jaar weten of de fusie een succes word… anders gaan ze echt wat treden zakken!!

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters