'Sony Ericsson Nozomi krijgt HD-scherm en dualcore-processor mee'

Volgens nieuwe geruchten zal de Sony Ericsson Nozomi niet alleen de eerste dualcore-smartphone van de producent gaan worden, maar ook een 720p HD-scherm krijgen. De processor zal geklokt zijn op 1.5GHz.

De Nozomi is al een tijdje in het geruchtencircuit te vinden en langzaam maar zeker komt er meer informatie over het toestel naar buiten. Nieuwe geruchten maken nu melding van een mogelijke releasedatum die in maart 2012 ligt. De Nozomi moet Sony Ericsson’s eerste dualcore-smartphone worden.

Het toestel zal uiteraard later een marketingnaam krijgen en waarschijnlijk onder de Xperia-familie gaan vallen. Het lijkt erop dat het toestel een op 1.5GHz geklokte Snapdragon dualcore-processor krijgt. Daarnaast zal de Nozomi voorzien zijn van Android 4.0 en een 4.3-inch touchscreen. De resolutie van het scherm zal 1280×720 pixels en daarmee een 720p-resolutie krijgen. Ook gaat het gerucht dat de pixeldichtheid van het scherm erg hoog zal zijn; 342 ppi. Dit moet voor helderder beeld zorgen en uiteraard scherpere teksten.

De overige specificaties die gemeld worden zijn 1GB ram en 32GB intern geheugen. Daarnaast krijgt het toestel een 1750mah-batterij en biedt het toestel ruimte aan een micro-SIM. Mocht de lancering rond maart liggen dan is de kans groot dat Sony Ericsson het toestel in februari bekend zal maken tijdens het Mobile World Congress 2012. Eerder ging het gerucht nog dat het toestel eind dit jaar op de markt zal gaan verschijnen. De telefoon krijgt als typenummer LT26i, zo gaat het gerucht.

Sony Ericsson Xperia arc

 

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters