Sony Ericsson: “Onze 2011 line-up krijgt de beschikking over Android Ice Cream Sandwich”

Fabrikant Sony Ericsson lijkt de smaak goed te pakken te hebben wat betreft de Android-updates voor zijn smartphones. De fabrikant heeft in een interview bevestigd dat al zijn Android-smartphones die in 2011 uitgekomen zijn een update krijgen naar Android 4.0.

Een niet bij naam genoemde medewerker heeft dat althans bevestigd in een interview met Somobile. Volgens de medewerker van Sony Ericsson UK zullen de Xperia arc, Xperia Play, Xperia Ray, Xperia Neo en de nieuwe Xperia mini’s allemaal Android 4.0 tegemoet kunnen zien. De woordvoerder laat nog even in het midden wanneer dat precies zal gaan gebeuren, maar volgens Somobile zou dat al eind november of eventueel begin december kunnen gebeuren.

Eerder al liet Sony Ericsson weten dat de 2011 line-up van Android-smartphones binnenkort eerst Android 2.3.4 aangemeten zal krijgen. Naast deze firmware-update zal de producent ook nieuwe eigen software toevoegen aan de software, zoals 3D Sweep.

De woordvoerder laat weten dat Sony Ericsson ergens in oktober of november meer informatie over de Android 4.0-update zal geven. Tot die tijd houdt de producent zich nog even stil aangezien Google eerst de update moet brengen. Sony Ericsson is met dit statement de eerste producent die een update bekend maakt voor zijn toestellen richting Android Ice Cream Sandwich.

Android Ice Cream Sandwich 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. smoking -

  ik denk dat alle fabrikanten 4.0 krijgen. maar ben ook bang dat het pas 2012 wordt. hij moet ook aangepast worden. voor elke telefoon fabrikant. dus ben bang dat wel nog wel dit jaar op de 2.3 zullen zitten.

 2. Samsung-Rules -

  Wat een blabla allemaal zeg.. lees de laatste dagen in diverse artikelen en sites dat ics 4.0 gaat worden. Dit heeft Google helemaal nog niet bevestigd. Voor zover ik weet is ICS een fusie van de mobiele en tablet versie samen, en heeft dit een minimale schermresolutie nodig. Nou die mini uitvoeringen van SOE kunnen nog ineens goed 2.1 weergeven vind ik.. schermpjes zijn zo klein dat ze onder twee vingertoppen verdwijnen!! Heeft SOE op alle 2011 devices al ICs geprobeerd dan.. dacht het niet!! Dit zijn voor mij verkoop praatjes!!!

  1. hobble -

   "schermpjes zijn zo klein dat ze onder twee vingertoppen verdwijnen!!" Mischien moet je dan wat minder vaak naar de snackbar gaan 😉

   Ben erg benieuwt naar de nieuwe update! De nieuwste Android versies draaien al helemaal top en dat zal vast alleen nog maar beter worden.

   SE is wel lekker bezig met zijn updates. Dat er nog vele mogen volgen!

   1. Samsung-Rules -

    Weet niet hoe dun jou vingertjes zijn dan.. maar die van mij zijn normaal.. eerder klein. De mini uitvoeringen hebben gewoon een erg klein scherm, en slechte kwaliteit.. dan is de htc tattoo nog beter.. en dat is al klein!! SOE is zeker goed bezig om proberen zo recent mogelijke versies kaar te stomen voor zijn toestellen… maar of dit nog iets uithaald betwijfel ik ten zeerste!!

Philips Hue

Dit zijn de vijf beste Android apps om je Philips Hue lampen te besturen lees verder

WhatsApp taggen

WhatsApp rukt op: Facebook wordt steeds minder als nieuwsbron gebruikt lees verder

WhatsApp taggen

WhatsApp laat je binnenkort elk type bestand delen lees verder

Android Oreo Google I/O

Geen Oreo: volledige naam van Android O duikt op lees verder

Snap Map

Stalk je vrienden met de Snapchat’s Snap Map lees verder

Pokémon Go

Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters