Sony Ericsson Paris duikt weer op

Het gecancelde Sony Ericsson toestel met de codenaam Paris, is alweer opgedoken. Dit keer werd het toestel gefilmt samen met de eveneens gecancelde Sony Ericsson Beibei en Sony Ericsson M610.

Iedereen dacht dat we nooit meer iets zouden horen van de Sony Ericsson Paris. Het toestel is al veelvuldig uitgelekt en er lijkt maar geen eind aan te komen. Hoewel het toestel al voor gecancelled aangezien wordt, is er toch weer een filmpje uitgelekt van deze “P5i”. Zou er dan toch nog een klein beetje hoop zijn? Misschien, we hebben namelijk ook onlangs geruchten gehoord dat Sony Ericsson de oude voorraad van het nooit uitgebrachte toestel nog gaat verkopen. Dit zou dan weliswaar niet in Nederland zijn, maar importeren kan natuurlijk altijd. Of dit ook echt waar is, is niet bekend.

Het toestel is in het filmpje samen met twee andere gecancelde Sony Ericsson smartphones te zien: Beibei en Lizy. Dat deze toestellen ooit nog het levenslicht gaan zien, is erg onwaarschijnlijk. Het zou natuurlijk kunnen dat Sony Ericsson ook van deze toestellen nog een oude voorraad heeft liggen, maar we hebben hier niets over gehoord en verwachten ook niet dat deze er is.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters