Sony Ericsson plaatst teaser-filmpje Rachael online

Sony Ericsson zal op drie november haar eerste Android-telefoon, de Rachael, aankondigen. Om dit een beetje extra hype te geven, heeft de producent nu alvast een teaser-filmpje online gezet.

SE Rachael persfoto actie

De hype rond de Sony Ericsson Rachael was al enorm nadat het toestel talloze keren uitlekte, maar Sony Ericsson wil er nog een schepje bovenop doen. Dat is natuurlijk helemaal niet vreemd voor dit momenteel nog noodlijdende bedrijf dat misschien mede door deze telefoon wel weer winst zal gaan maken. Om de hype rond het What’s Next-evenement van aanstaande woensdag nog wat groter te maken heeft de producent dan ook een teaser-filmpje van de X10 op haar YouTube-kanaal gezet. Het filmpje is niets onthullend, maar bevestigd wel nog een keertje dat het toestel er echt aankomt op 3 november.

In de video zien we de Rachael van een aantal zijden voorbij komen, waaruit niet veel interessants is op te maken. Het enige interessante detail dat door deze video officieel bevestigd wordt is de 3.5 millimeter headset-aansluiting.

Bron: SE Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. jepperdepep -

  Je word toch zo langzamerhand moe van SE

  Ze doen echt alles om de consument voorzich tewinnen.
  Alleen het heeft totaal geen zin.

  De X1 is in nederland alleen leverbaar.

  Maar de X2 en X3 liggen nu ongeveer al 4 maanden in het nieuws van SE.

  SE ik kots jullie uit!

  1. Danijel -

   Dat valt wel mee imho. Marketingtechnisch zijn ze erg sterk en slim bezig. Zoals het artikel al aanhaalt proberen ze er een hype omheen te brouwen en dat lukt aardig.

   Ik hoop alleen dat t geen soft-launch wordt zoals bij de Idou/Satio waarbij we zes maanden er niet mee mogen spelen of er iets van horen :X

  2. Dominick -

   Ik zie je probleem niet helemaal hoor. De X2 is net twee maanden geleden aangekondigd, heel normaal dat hij dan nu nog niet in de winkel ligt. De Rachael is nog niet eens aangekondigd dus dat is helemaal geen punt. Bij Samsung lekken telefoons ook vaak lang van tevoren uit en duurt het meestal ook een maand of 1 à 2 voordat iets in de winkels ligt. Ze zijn iets sneller met toestellen na de aankondiging in de winkel brengen, maar zo groot is het verschil allemaal niet.

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters