Sony Ericsson plaatst teaser-filmpje Rachael online

Sony Ericsson zal op drie november haar eerste Android-telefoon, de Rachael, aankondigen. Om dit een beetje extra hype te geven, heeft de producent nu alvast een teaser-filmpje online gezet.

SE Rachael persfoto actie

De hype rond de Sony Ericsson Rachael was al enorm nadat het toestel talloze keren uitlekte, maar Sony Ericsson wil er nog een schepje bovenop doen. Dat is natuurlijk helemaal niet vreemd voor dit momenteel nog noodlijdende bedrijf dat misschien mede door deze telefoon wel weer winst zal gaan maken. Om de hype rond het What’s Next-evenement van aanstaande woensdag nog wat groter te maken heeft de producent dan ook een teaser-filmpje van de X10 op haar YouTube-kanaal gezet. Het filmpje is niets onthullend, maar bevestigd wel nog een keertje dat het toestel er echt aankomt op 3 november.

In de video zien we de Rachael van een aantal zijden voorbij komen, waaruit niet veel interessants is op te maken. Het enige interessante detail dat door deze video officieel bevestigd wordt is de 3.5 millimeter headset-aansluiting.

Bron: SE Blog

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters