Sony Ericsson PlayStation-smartphone krijgt review aangemeten

Een Chinese-website heeft een uitgebreide review geplaatst van de Sony Ericsson PlayStation-smartphone. De review is voorzien van de nodige video’s en velen afbeeldingen. Ook de software van de nieuwe smartphone is onder de loep genomen.

De Chinese-website IT168 heeft een twaalfpagina tellende review geplaatst van de PlayStation-smartphone van Sony Ericsson. Een anonieme tipgever van de website heeft het toestel een paar dagen afgeleverd voor de redactie zodat die ermee konden spelen. De redactie heeft hem stevig aan de tand gevoeld en zo zijn de eerste specificaties bekend van de PlayStation-smartphone.

Allereerst zit er een speciale GPU in het toestel dat afkomstig is van Qualcomm. De GPU, genaamd Adreno 205, zorgt voor interessante benchmarks. Zo zal het toestel net geen 60fps gaan halen en dankzij de GPU en de 1Ghz Qualcomm-processor zal de telefoon in Quadrant een score halen van 1733 punten. Verder zit er een 4-inch touchscreen op het toestel gemonteerd met een resolutie van 854 x 480 pixels. Een 5-megapixelcamera moet het zware werk gaan doen en deze kan tevens in 720p video’s opnemen.

De overige specificaties van het toestel zijn 512MB Ram en het zelfde aantal aan ROM. Ook zit er een grote batterij in die 1500 mAh sterk is en uiteraard zullen Wifi, Bluetooth en een micro-SD kaart niet gaan ontbreken in deze game-smartphone met Android 2.3 erop. Tot slot heeft de website ook nog een applicatie gevonden genaamd PlayStation Pocket. Deze hub zal alle games voor Android gaan samenvoegen om zo gemakkelijk alle spelen te kunnen spelen. Onduidelijk is nog of er PlayStation-games naar het toestel gaan komen, maar de kans lijkt aanwezig.

De PlayStation-smartphone zal waarschijnlijk tijdens het Mobile World Congress aangekondigd gaan worden door Sony Ericsson. Dat evenement begint halverwege februari en vind plaats in Barcelona.

Sony Ericsson PlayStation

 

Sony Ericsson PlayStation

 

Sony Ericsson PlayStation

 

Sony Ericsson PlayStation

 

Sony Ericsson PlayStation

 

Sony Ericsson PlayStation

 

Sony Ericsson PlayStation

 

Sony Ericsson PlayStation

 

Sony Ericsson PlayStation

 

Sony Ericsson PlayStation 
HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Samsung

Onthulling Samsung Galaxy Note 9 en S10 eerder dan verwacht lees verder

Huawei P20 Lite review design

Vijf redenen om (niet) voor de Huawei P20 Lite te gaan lees verder

Xiaomi Mi 8 lek

In-display vingerafdrukscanner voor Xiaomi Mi 8 en niet Mi 7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters