Sony Ericsson promoveert twee managers

Sony Ericsson heeft een aantal wijzigingen in haar management doorgevoerd. Cathy Davies en Steve Walker zullen een stapje omhoog maken in hun carrière, en Aldo Liguori verlaat het bedrijf.

Steve Walker

Davies zal de post van Liguori gaan overnemen: Global Head of Communications and PR. Daarmee komt Davies direct onder de CEO van Sony Ericsson, Bert Nordberg, te staan. Liguori zal nog tot oktober werkzaam zijn bij Sony Ericsson als een communicatieadviseur binnen Sony Ericsson en zal het bedrijf daarna verlaten. Walker, die nu Head of Marketing is, krijgt een promotie naar Global Head of Marketing.

“Cathy en Steve hebben erg nauw samengewerkt bij een aantal erg succesvolle projecten in de afgelopen tijd en brengen prima aanvullende vaardigheden bij Sony Ericsson’s senior management team. Terwijl we naar het volgende stadium van langetermijngroeiplannen bewegen, hebben zij een centrale rol gespeeld in het afleveren van een merkervaring die buitengewoon is in de smartphone sector en belangrijke relaties heeft gecreëerd met klanten over de hele wereld,” aldus Nordberg over de promotie van Davies en Walker.

Aldo Liguori

 

Bron: Cellular News

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters