Sony Ericsson promoveert twee managers

Sony Ericsson heeft een aantal wijzigingen in haar management doorgevoerd. Cathy Davies en Steve Walker zullen een stapje omhoog maken in hun carrière, en Aldo Liguori verlaat het bedrijf.

Steve Walker

Davies zal de post van Liguori gaan overnemen: Global Head of Communications and PR. Daarmee komt Davies direct onder de CEO van Sony Ericsson, Bert Nordberg, te staan. Liguori zal nog tot oktober werkzaam zijn bij Sony Ericsson als een communicatieadviseur binnen Sony Ericsson en zal het bedrijf daarna verlaten. Walker, die nu Head of Marketing is, krijgt een promotie naar Global Head of Marketing.

“Cathy en Steve hebben erg nauw samengewerkt bij een aantal erg succesvolle projecten in de afgelopen tijd en brengen prima aanvullende vaardigheden bij Sony Ericsson’s senior management team. Terwijl we naar het volgende stadium van langetermijngroeiplannen bewegen, hebben zij een centrale rol gespeeld in het afleveren van een merkervaring die buitengewoon is in de smartphone sector en belangrijke relaties heeft gecreëerd met klanten over de hele wereld,” aldus Nordberg over de promotie van Davies en Walker.

Aldo Liguori

 

Bron: Cellular News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via