Sony Ericsson Rachael en Kiki geven zich helemaal bloot

Vandaag zijn persfoto’s naar buiten gekomen van de Sony Ericsson Rachael en de Sony Ericsson Kiki. Daarnaast is de vernieuwde Android-interface van de Rachael in een video onthuld.

Sony Ericsson Rachael

Sony Ericsson zal dit jaar als een bom gaan inslaan op de telefoonmarkt. Hoewel de producent nu nog moeite heeft met het lanceren van toestellen en de verkopen ervan tegenvallen, zal aan het einde van dit jaar waarschijnlijk alles helemaal anders gaan lopen. De producent zal eerst met de Satio op de proppen gaan komen en vervolgens mogen we een nieuwe Android-telefoon verwelkomen: Rachael. Het toestel ziet er niet alleen strak uit maar heeft een sloot aan specificaties waar men U tegen kan zeggen. Zo zal er naast het Android OS naar verluidt ook een Snapdragon-CPU aanwezig zijn, die garant staat voor pittige rekenkracht. Daarnaast zal de Rachael een 8-megapixelcamera herbergen en HSDPA-internet. Uit de video die gelekt is blijkt ook dat Sony Ericsson met een eigen UI gaat komen voor Android. De Rachael UI zal een geduchte concurrent gaan worden voor HTC’s Sense UI.

Onbekend is nog wanneer we dit toestel kunnen gaan verwachten maar volgens de geruchten zou dat nog dit jaar moeten zijn.

Sony Ericsson Rachael

 

Sony Ericsson Rachael

 

Sony Ericsson Rachael

 

Sony Ericsson Rachael

 

Sony Ericsson Rachael

 

Sony Ericsson Rachael

 

Sony Ericsson Kiki

Naast de Rachael is ook de persfoto van de Kiki naar buiten gekomen waardoor duidelijk wordt wat we van het toestel kunnen gaan verwachten. Dit toestel heeft een uniek design, waarvan we nog niet helemaal goed begrijpen hoe het in elkaar zit. Waarschijnlijk hebben we hier te maken met een toestel dat een klepje over het toetsenbord heeft en uitgerust is met een scherm dat bestaat uit een glasplaat waarop tekst geprojecteerd wordt en dat verder helemaal doorzichtig is, ongeveer zoals het toetsenbordje van de LG Crystal. Misschien zit de Kiki wel heel anders in elkaar, maar wat vaststaat is dat het design uniek is.

Ook van dit toestel is nog onbekend wanneer we hem kunnen gaan verwachten en tegen welke prijs.

Sony Ericsson Kiki

 

Sony Ericsson Kiki

 

Sony Ericsson Kiki

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit zijn de zes verschillen tussen de Huawei Mate 10 en Mate 10 Pro lees verder

iPhone 7 Plus

5 redenen om (niet) voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

HMD Global Nokia 7

Maak kennis met de zojuist aangekondigde Nokia 7 lees verder

iPhone X Nederland

iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters