Sony Ericsson Rachael en Kiki geven zich helemaal bloot

Vandaag zijn persfoto’s naar buiten gekomen van de Sony Ericsson Rachael en de Sony Ericsson Kiki. Daarnaast is de vernieuwde Android-interface van de Rachael in een video onthuld.

Sony Ericsson Rachael

Sony Ericsson zal dit jaar als een bom gaan inslaan op de telefoonmarkt. Hoewel de producent nu nog moeite heeft met het lanceren van toestellen en de verkopen ervan tegenvallen, zal aan het einde van dit jaar waarschijnlijk alles helemaal anders gaan lopen. De producent zal eerst met de Satio op de proppen gaan komen en vervolgens mogen we een nieuwe Android-telefoon verwelkomen: Rachael. Het toestel ziet er niet alleen strak uit maar heeft een sloot aan specificaties waar men U tegen kan zeggen. Zo zal er naast het Android OS naar verluidt ook een Snapdragon-CPU aanwezig zijn, die garant staat voor pittige rekenkracht. Daarnaast zal de Rachael een 8-megapixelcamera herbergen en HSDPA-internet. Uit de video die gelekt is blijkt ook dat Sony Ericsson met een eigen UI gaat komen voor Android. De Rachael UI zal een geduchte concurrent gaan worden voor HTC’s Sense UI.

Onbekend is nog wanneer we dit toestel kunnen gaan verwachten maar volgens de geruchten zou dat nog dit jaar moeten zijn.

Sony Ericsson Rachael

 

Sony Ericsson Rachael

 

Sony Ericsson Rachael

 

Sony Ericsson Rachael

 

Sony Ericsson Rachael

 

Sony Ericsson Rachael

 

Sony Ericsson Kiki

Naast de Rachael is ook de persfoto van de Kiki naar buiten gekomen waardoor duidelijk wordt wat we van het toestel kunnen gaan verwachten. Dit toestel heeft een uniek design, waarvan we nog niet helemaal goed begrijpen hoe het in elkaar zit. Waarschijnlijk hebben we hier te maken met een toestel dat een klepje over het toetsenbord heeft en uitgerust is met een scherm dat bestaat uit een glasplaat waarop tekst geprojecteerd wordt en dat verder helemaal doorzichtig is, ongeveer zoals het toetsenbordje van de LG Crystal. Misschien zit de Kiki wel heel anders in elkaar, maar wat vaststaat is dat het design uniek is.

Ook van dit toestel is nog onbekend wanneer we hem kunnen gaan verwachten en tegen welke prijs.

Sony Ericsson Kiki

 

Sony Ericsson Kiki

 

Sony Ericsson Kiki

 

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters