Sony Ericsson Rachael lekt opnieuw in het zwart, namen nieuwe XPERIA's onthuld

Hoe de nieuwe Android-telefoon van Sony Ericsson eruit gaat zien was geen geheim meer sinds vorig weekend, maar een deel van de foto’s miste nog. Deze zijn nu eindelijk online gekomen, samen met wat informatie over de namen van de nieuwe XPERIA-toestellen.

Sony Ericsson Rachael zwart high-res

Vorige week zondag lekte de Sony Ericsson Rachael voor het eerst uit, gevolgd door een aantal foto’s en een filmpje van de interface afgelopen woensdag. Via dezelfde persoon werden hoge resolutie foto’s van de zwarte versie van Rachael gelekt, maar de witte kreeg meer aandacht en aangezien ze slechts door een beperkt aantal mensen gedownload mochten worden, zijn de foto’s van de zwarte versie nooit meer publiekelijk online verschenen die week. Nu is dat wel gebeurd, met dank aan Novica Josifovski, die de foto’s naar GSM Arena stuurde. Nu kunnen we dus nog beter zien hoe de zwarte versie van Rachael eruit gaat zien, hoewel er verder niet zo veel nieuw aan is.

Iets wat wel nieuw is, is de naamgeving van de drie gelekte XPERIA-toestellen. Volgens Eldar van Mobile-Review zullen de toestellen allemaal opeenvolgende nummers krijgen in de X-Serie. De eerste zal, zoals we dat al even wisten, de opvolger van de X1 worden: de XPERIA X2 die de codenaam Vulcan heeft. De namen van Kiki en Rachael wisten we echter nog niet, maar nu ook wel. Kiki zal de XPERIA X3 worden en Rachael de XPERIA X5. De XPERIA X4 zal nooit het leven zien, omdat 4 in Japan, het thuisland van Sony, een ongeluksgetal is.

Sony Ericsson Rachael zwart high-res

 

Sony Ericsson Rachael zwart high-res

 

Sony Ericsson Rachael zwart high-res

 

Sony Ericsson Rachael zwart high-res

 

Sony Ericsson Rachael zwart high-res

 

Bron: GSM Arena

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters