Sony Ericsson Rika wordt de W705

Het toestel van Sony Ericsson dat eerder uitlekte onder de codenaam Rika, heeft nu een echte naam gekregen. In een uitgelekt wap profiel is te zien dat het toestel W705 zal gaan heten.

Foto’s en specificaties van het Sony Ericsson toestel genaamd Rika waren al eerder uitgelekt. Over een mogelijke naam voor het toestel kon echter alleen nog maar gespeculeerd worden. Omdat de nieuwe slider de walkman tegenhanger van de G705 is, werd natuurlijk meteen aan de naam W705 gedacht. Deze naam blijkt nu waarheid te worden. Er is namelijk een wap profiel van het toestel uitgelekt waar de naam W705 op te lezen is. De specificaties van het toestel zullen dan ook nagenoeg gelijk zijn aan die van de G705. Het toestel zal onder andere over Wifi en GPS ondersteuning beschikken en het heeft natuurlijk een Walkman speler. Er gaan zelfs geruchten dat met dit toestel de nieuwe versie Walkman speler gelanceerd zou moeten worden, maar dit lijkt ons niet zo waarschijnlijk, omdat zoiets toch vaak met een high-end toestel gebeurt.

Volgens de verwachting zal de Sony Ericsson G705 deze maand nog aangekondigd worden en rond februari 2009 in de winkels te vinden zijn. Dit voor een prijs van ongeveer €250, verwachten wij. Zoals het er nu uitziet, zal het toestel in de twee kleuren die op de foto’s te zien zijn op de markt komen.

Afbeelding w705

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters