Sony Ericsson ruilt HTC in voor Mobinnova

Volgens ingewijden, zal Sony Ericsson haar volgende Windows Mobile telefoon niet meer door HTC laten produceren. In plaats van HTC zal het Taiwanese Mobinnova de toestellen produceren.

De Sony Ericsson XPERIA X1 is nu al even te koop en er zijn dan ook al volop geruchten over een opvolger. Hoewel er verschillende geruchten zijn die zeggen dat dit weer een Windows Mobile toestel zal worden, niet iedereen is het hier mee eens. Volgens de nieuwste geruchten zullen er in ieder geval nog wel Windows Mobile toestellen na de X1 komen. Verder zegt de bron dat deze toestellen niet meer door HTC geproduceerd zullen worden. Als nieuwe producent zou Sony Ericsson een Taiwanees bedrijf aangesteld hebben.

Het bedrijf dat de nieuwe Windows Mobile toestellen zal gaan produceren, zou het Taiwanese Mobinnova zijn. Het bedrijf heeft al eerder mobiele telefoons uitgebracht, onder andere onder de merknaam Foxconn Electronics. Ook heeft het bedrijf al een aantal i-Mate toestellen geproduceerd. Het vlaggenschip op dit moment van Mobinnova is ook een Windows Mobile toestel, de ICE. De reden waarom Sony Ericsson juist Mobinnova heeft uitgekozen voor de productie van haar Windows Mobile toestellen is niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters