Sony Ericsson ruilt HTC in voor Mobinnova

Volgens ingewijden, zal Sony Ericsson haar volgende Windows Mobile telefoon niet meer door HTC laten produceren. In plaats van HTC zal het Taiwanese Mobinnova de toestellen produceren.

De Sony Ericsson XPERIA X1 is nu al even te koop en er zijn dan ook al volop geruchten over een opvolger. Hoewel er verschillende geruchten zijn die zeggen dat dit weer een Windows Mobile toestel zal worden, niet iedereen is het hier mee eens. Volgens de nieuwste geruchten zullen er in ieder geval nog wel Windows Mobile toestellen na de X1 komen. Verder zegt de bron dat deze toestellen niet meer door HTC geproduceerd zullen worden. Als nieuwe producent zou Sony Ericsson een Taiwanees bedrijf aangesteld hebben.

Het bedrijf dat de nieuwe Windows Mobile toestellen zal gaan produceren, zou het Taiwanese Mobinnova zijn. Het bedrijf heeft al eerder mobiele telefoons uitgebracht, onder andere onder de merknaam Foxconn Electronics. Ook heeft het bedrijf al een aantal i-Mate toestellen geproduceerd. Het vlaggenschip op dit moment van Mobinnova is ook een Windows Mobile toestel, de ICE. De reden waarom Sony Ericsson juist Mobinnova heeft uitgekozen voor de productie van haar Windows Mobile toestellen is niet bekend.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters