'Sony Ericsson Satio en Aino in oktober in de winkels'

In Engeland zal Sony Ericsson de Satio en de Aino op 7 oktober gaan loslaten voor verkoop. De verwachting is dat de producent het toestel in dezelfde maand ook naar Nederland gaat brengen.

Sony Ericsson Satio

Volgens Softpedia heeft Sony Ericsson bekendgemaakt dat het de Satio en de Aino op 7 oktober in de UK gaat vrijgegeven voor de verkoop. De producent wacht de lancering van zijn twee high-end telefoons totdat de software af is en deze zou nu in een eindstadium zijn. De twee toestellen zijn inmiddels al te reserveren bij de twee grote telco’s in ons land en de verwachting is dat ze volgende maand ook daadwerkelijk in Nederland op de planken zullen liggen. De prijs van de Satio zal rond de 550 euro liggen en die van de Aino rond de 450 euro, als we de webshops mogen geloven. Sony Ericsson kampt momenteel met verlaagde inkomsten doordat het high-end modellen zoals de Satio en de Aino of de Xperia X2 mist. De producent heeft echter weer een groot aantal producten voor Q4 op de planken staan waarvan het leeuwendeel tot de high-end markt behoort. Hi heeft tegenover All About Phones laten weten dat ze de toestellen rond 7 oktober verwachten en daarna kunnen beginnen met leveren.

Analisten gaan er dan ook van uit dat de omzet van de fabrikant binnenkort toeneemt en een teken hiervan is de onlangs doorgevoerde wisseling van de CEO. Sony Ericsson zal in de maanden oktober en november met de Satio, Aino en de Xperia X2 gaan komen. Daarnaast zal ook de Yari zijn opwachting maken bij T-Mobile.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters