Sony Ericsson Satio krijgt nieuwe functionaliteit middels software-update

De Sony Ericsson Satio heeft opnieuw een firmware-update ontvangen. De nieuwe update brengt een flink scala aan nieuwe functionaliteiten, zoals Facebook fotouploads en YouTube videouploads.

Sony Ericsson Satio (Idou) menu

Sony Ericsson is flink aan het klussen aan de Satio en waar de vorige update nog vooral op bugfixes gericht was, brengt de update die Sony Ericsson nu gaat uitrollen ook een aantal nieuwe functies. De update moet dit weekend in de eerste markten beschikbaar worden en hoewel het niet bekend is of Nederland daarbij zit, is de kans groot dat de update binnen afzienbare tijd ook hier in Nederland de in de Sony Ericsson Update Service te vinden is.

Onder de nieuwe features bevinden zich vooral wat upgrades op media-gebied. Zo krijgt het toestel de mogelijkheid om WVGA-filmpjes op te nemen in plaats van de VGA-video’s die eerst uit de Satio kwamen. Daarnaast kun je filmpjes nu met een druk op de knop naar YouTube uploaden, iets dat met betrekking tot foto’s nu bij Facebook mogelijk is. Ook is er een Facebook-applicatie toegevoegd aan de firmware en is DLNA vanaf nu ondersteund zodat je foto’s of muziek via je thuisnetwerk kan delen. Tot slot is de interface van de Satio wat verder getweaked met onder andere ondersteuning voor chat-stijl sms’en.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Alexander -

  Nee je kan het niet updaten als de telefoon gebrand is dit wi lzeggen als er vodafone op staat. Hoe kun je dit oplossen ofwel naar de winkel van aankoop gaan of een gsm repair. Die halen de software ervan en zetten de nieuwste firmwire erop. Natuurlijk ben je nu wel je vodafone software kwijt.

 2. diegast -

  Heb de update een klein weekje geleden gedaan en hij werkt vooralsnog prima op mijn satio. Versienummer is R2AK006.

  Ceep Up The Good Work SE!!!:Y

 3. Nathan -

  Ik ben vandaag nog naar update service geweest maar die zegt dat er nog geen software update is. klopt dat gezien dit nieuws begin deze maand is? ik zit nu nog met de vorige update.
  alvast bedankt

   1. Alex de Widt -

    Ik heb de update er vorige week opgezet, heb nu ook het nieuwe videoformaat voor filmen.

    Heb het alleen zelf gedaan via de SE software.

   1. Dominick -

    Inmiddels zal hij wel in de eerste landen binnendruppelen. Aangezien de vorige R1CA037 was, zal deze wel R1DAxxx worden, gok ik zo 🙂

 4. yeahlo -

  Uw ik ben beniewt! Vooral naar de "chatstyle sms". Er zit nu al een app in waarmee dat je dat ook hebt maar die werkt mij wat te traag..

AH productscanner AR app

Breng voortaan je ingrediënten tot leven met de Albert Heijn AR app lees verder

Pokémon Go

Legendarische Pokémon komen naar Pokémon Go: zo vang je ze lees verder

AirConsole spelletjes

De vijf beste spelletjes voor op tv met je smartphone als controller lees verder

Dit zijn de vijf beste mobiele dating-apps van dit moment lees verder

Pure nostalgie: RuneScape komt naar je smartphone! lees verder

Eindelijk: WhatsAppp maakt terugtrekken berichten mogelijk en meer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters