'Sony Ericsson Satio rond oktober in de winkels' – Update

Vodafone heeft sinds gisteren de Sony Ericsson Satio in zijn webshop gezet en daarbij staat vermeld dat het toestel rond oktober naar Nederland zal gaan komen. De prijs van het toestel zou 400 euro zijn, dat is echter wel erg aan de lage kant.

Vodafone heeft gisteren zijn webshop een update gegeven en daarbij zijn een paar nieuwe toestellen online gezet. Het toestel dat het meest in het oog springt is de Sony Ericsson Satio, de 12-megapixeltelefoon van Sony Ericsson. Op de website van Vodafone Nederland valt te lezen dat het toestel vanaf oktober bij ons in de winkels moet liggen voor een prijs van rond de 400 euro. Nu zal de prijs van het toestel naar verwachting niet kloppen aangezien de verwachting is dat het toestel rond de 650 euro gaat kosten in Nederland. De verwachte datum lijkt echter wel te kloppen en zou in lijn zijn met eerdere uitspraken van Sony Ericsson.

We hebben Sony Ericsson nog om een reactie gevraagd en wachten deze nog even af zodat we zeker weten of de indicatie klopt. Het toestel is inmiddels te reserveren in de webshop van Vodafone. Mocht je de Satio nu bestellen dan is de telco verplicht het voor de genoemde prijs te leveren.

Sony Ericsson Satio

 

Update op 20/08/2009 om 11:45:

In een reactie heeft Sony Ericsson Nederland tegenover All About Phones laten weten dat de aangegeven datum van Vodafone wel degelijk lijkt te kloppen. Zoals het er nu naar uitziet zal de Satio rond oktober in Nederland in de winkels liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Dominick -

  Prijs in combinatie met abonnement is inmiddels ook verhoogd en de losse prijs ligt nu op â‚Ŧ519. Dat komt al in de buurt van de echte prijs;)

  1. Bertje -

   Kwam er gisteravond achter…:(

   Ondanks dat ie nog steeds relatief goedkoop is, wacht ik nu af op een mooie aanbieding icm het verlengen van mijn KPN-abo.

 2. Bertje -

  Wel vreemd dat de telefoon in combinatie met een abonnement nog steeds dezelfde prijs heeft, terwijl hij los duurder is geworden….:S Zal hem vanavond bestellen :Y

  1. Dominick -

   Inderdaad apart :S

   Geeft trouwens wel aan dat het toch geen fout is waarschijnlijk, want als ze die prijs herzien hebben en dan nog een fout maken zijn ze wel heel dom en â‚Ŧ450 is nog steeds belachelijk goedkoop IMO. Misschien leert SE het eindelijk 🙂 Met deze prijzen denk ik in ieder geval dat ze binnen no time weer nummer 3 zijn

 3. Dominick -

  Arrgh, ik moest een dagje wachten voordat er genoeg geld op m'n rekening stond en nu is hij â‚Ŧ449. Nouja, dan maar niet. Ik weiger er meer voor te betalen dan als ik hem gister had besteld 😛

 4. Bertje -

  Ben een groot SE fan en ik kijk een beetje dubbel tegen deze actie aan… Zou Vodafone nog onder het contract uit kunnen als je een bestelling plaats? Ik wacht namelijk al een hele tijd op de komst van deze telefoon.

   1. Dominick -

    De prijs is wel absurd laag imo, maar ik ga het eens proberen 🙂 Wie weet heb ik geluk en heb ik een erg goedkope Satio of kan ik flink wat winst maken met doorverkopen :Y

 5. Dominick -

  Ik geloof er helemaal niets van, dat zou dezelfde prijs zijn als de ÊÊn jaar oude X1 en zelfs â‚Ŧ130 goedkoper dan de Samsung i8910 HD en de Satio doet daar zeker niet voor onder en Samsung staat erom bekend mildere prijzen te hebben dan Sony Ericsson. Foutje van Vodafone denk ik toch.

 6. Palo -

  Zojuist bij Vodafone een bestelling geplaatst en bevestiging gekregen. Met een â‚Ŧ35,- abo + internet en verdubbeling sms betaal ik in totaal â‚Ŧ419,- met een 1 jarig abonnement. Toestel is dan gratis… :Y

 7. Michiel -

  Sure, dat had ik wel gelezen, maar ik dacht dat jullie Sony misschien wel om de adviesprijs hadden gevraagd.

  Zou wel interessant zijn om te weten, namelijk…

 8. Michiel -

  Hebben jullie Sony Ericsson ook nog gevraagd naar de wel heel erg lage prijs die Vofafone rekent?

  400 voor een high-end toestel met 3,5 inch touchscreen en 12 MP camera is wel heel erg aan de lage kant…

  Niet dat dat erg is natuurlijk 😛

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters