'Sony Ericsson Satio rond oktober in de winkels' – Update

Vodafone heeft sinds gisteren de Sony Ericsson Satio in zijn webshop gezet en daarbij staat vermeld dat het toestel rond oktober naar Nederland zal gaan komen. De prijs van het toestel zou 400 euro zijn, dat is echter wel erg aan de lage kant.

Vodafone heeft gisteren zijn webshop een update gegeven en daarbij zijn een paar nieuwe toestellen online gezet. Het toestel dat het meest in het oog springt is de Sony Ericsson Satio, de 12-megapixeltelefoon van Sony Ericsson. Op de website van Vodafone Nederland valt te lezen dat het toestel vanaf oktober bij ons in de winkels moet liggen voor een prijs van rond de 400 euro. Nu zal de prijs van het toestel naar verwachting niet kloppen aangezien de verwachting is dat het toestel rond de 650 euro gaat kosten in Nederland. De verwachte datum lijkt echter wel te kloppen en zou in lijn zijn met eerdere uitspraken van Sony Ericsson.

We hebben Sony Ericsson nog om een reactie gevraagd en wachten deze nog even af zodat we zeker weten of de indicatie klopt. Het toestel is inmiddels te reserveren in de webshop van Vodafone. Mocht je de Satio nu bestellen dan is de telco verplicht het voor de genoemde prijs te leveren.

Sony Ericsson Satio

 

Update op 20/08/2009 om 11:45:

In een reactie heeft Sony Ericsson Nederland tegenover All About Phones laten weten dat de aangegeven datum van Vodafone wel degelijk lijkt te kloppen. Zoals het er nu naar uitziet zal de Satio rond oktober in Nederland in de winkels liggen.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters