Sony Ericsson showcase

Sony Ericsson had een druk bezochte booth op het Mobile World Congress. Dit kwam vooral doordat de Idou werd tentoongesteld. All About Phones levert wederom de nodige foto’s van deze nieuwe topper.

Sony Ericsson boot

Sony Ericsson had een opvallend grote stand op het Mobile World Congress en vooral als je je realiseert dat ze maar twee toestellen en een nieuwe dienst hebben aangekondigd. Eén van die toestellen is overigens ook niet officieel bekendgemaakt maar meer als teaser naar buiten gebracht. Op de stand stond de Idou in een glazen kooi en een medewerker had er eentje in zijn hand om aan de pers te laten zien. Je mocht niet met het toestel spelen en alleen de medewerker mocht hem vasthouden, toch was de rondleiding door het toestel erg indrukwekkend.

De software is van de Idou nog niet af maar het toestel is nu al erg snel en stabiel te noemen. Daarnaast ziet hij er erg dun en gelikt uit en hij past prima in je hand. De interface is mooi vormgegeven en het scherm is erg helder en groot waardoor alle kleuren prima naar buiten komen. De achterkant is voorzien van een klein kapje zoals we dat bij de C905 kennen zodat de camera beschermd is. Foto’s gemaakt met het toestel zijn er nog niet maar deze zullen vast van goede kwaliteit zijn.

Sony Ericsson Idou

 

Sony Ericsson Idou

 

Sony Ericsson Idou

 

Sony Ericsson Idou

 

Sony Ericsson Idou

 

De W995 was ook volop aanwezig en dit is een mooi en strak toestel. Hij zal in het zilver en zwart beschikbaar worden gesteld. Het toestel zal over ongeveer twee maanden in de winkels te vinden zijn voor een prijs rond de 400 euro. De 8-megapixelcamera is prima te noemen en ook de user interface heeft een leuke kleine update gekregen. De W995 is dus een prima toestel maar heel vernieuwend is hij zeer zeker niet.

Sony Ericsson W995

 

Sony Ericsson W9950

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters