'Sony Ericsson Spiro moet 10 miljoen keer verkocht worden'

Volgens Digitimes verwacht een bron binnen de industrie dat er 10 miljoen Spiro’s van Sony Ericsson over de toonbank zullen gaan. Daarnaast maakte Sony Ericsson zelf bekend tot op heden 130 miljoen Walkman-telefoons te hebben verkocht.

Sony Ericsson Spiro

Een aantal dagen geleden kondigde Sony Ericsson twee nieuwe Walkman-telefoons aan: de Zylo en de Spiro. De goedkoopste van de twee telefoons, de Spiro, zal volgens Digitimes een ware bestseller worden. Volgens de site verwachten bronnen binnen de industrie dat de volledige levenscyclus van de Spiro uit maarliefst 10 miljoen verkochte telefoons zal bestaan. Verder wist Digitimes ook nog te vertellen dat de Spiro door het Taiwanese Arima Communications geproduceerd gaat worden.

Tijdens de aankondiging van de Spiro en de Zylo maakte Sony Ericsson zelf bekend dat de toestellen uit haar Walkman-lijn al 130 miljoen keer over de toonbank zijn gegaan bij elkaar. Aangezien Sony Ericsson inmiddels 30 Walkman Phones op de markt heeft gezet, komt dat neer op ruim 4 miljoen exemplaren per toestel gemiddeld.

Bron: Digitimes

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters