Sony Ericsson start viral campagne voor de Xperia X1

Sony Ericsson is een indrukwekkende viral campagne begonnen onder de naam “Who is Jonny X?” voor de Sony Ericsson Xperia X1. Via deze campagne wil Sony Ericsson alvast het publiek warm maken voor de X1.

Via de website http://www.whoisjohnny-x.com kun je een viral bekijken waarin een look-a-like van James Bond in een kleine mini-serie door het leven wordt gevolgd. Deze persoon weet niet meer wie hij is of wat hij doet en door middel van verschillende filmpjes, de eerste is dus net online, kom je erachter wie deze persoon is en wat er met hem gebeurt. Deze viral staat helemaal in het teken van de Xperia X1 die halverwege Oktober in de winkels moet liggen. Door de viral te volgen hoopt Sony Ericsson dat je gefascineerd raakt door de persoon en het verhaal zal gaan volgen. Ondertussen wordt er natuurlijk flink reclame gemaakt voor de X1.

Overigens is het niet toevallig dat de viral doet denken aan James Bond. SE is nog altijd één van de grote sponsors van de films en er is dan ook een goede kans dat we de X1 terug zien in de nieuwste James Bond film.

se_whoisjohnny_x_teaser

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters