Sony Ericsson stopt met het ondersteunen van UIQ

Op een Sony Ericsson zijn mensen er achter gekomen dat het bedrijf van plan is met het stoppen van de ondersteuning van de Sony Ericsson P990, M600, W950 software. Er zal geen nieuwe software updates meer uitkomen voor deze modellen en de focus zal liggen in het ontwikkelen van de P1i.

Sony Ericsson stond bij de fans van het bedrijf al niet bekend om zijn klant vriendelijkheid en product ondersteuning aldus complaints board. Echter nu slaat het bedrijf weer een gat in zijn imago door aan te kondigen dat ze niet meer software updates uit zullen brengen voor de hele symbian UIQ divise van dit moment, namelijk de Sony Ericsson P990, M600, W950.

Het was al langer bekend dat voor SE de P990 op een blamage was uitgelopen doordat er erg brakke software in zat en het apparaat te hoog geprijsd was. Echter waren de problemen zo groot dat er een tijdelijke productie stop was en toen dit bekend werd stortte de verkoop van de P990 totaal in. Waarschijnlijk willen ze een blamage voorkomen zoals de P990 en gaan ze alle ontwikkeling steken in de software van de P1i. Dit nieuwe apparaat moet het vlaggenschip worden van Sony Ericsson en samen met de W960 en de W910 die de UIQ reeks van Sony Ericsson moeten gaan vervangen.

Sony Ericsson heeft nog geen officiele statement de deur uitgedaan in verband met de vakanties van het personeel, echter wisten ze wel het volgende te melden:

Hi all
I know you are all very frustrated, tommorow (friday 21 june) we have a public holiday (midsummer) so I wont be able to get a hold of anyone. So you guys have to bear with me until next week. I will get an official explaniation that will consist of more than one sentence from the smartphone management team for you guys, you have my word on that one.

Have a great midsummer

Naam SE mederwerker

Hiermee wordt eigenlijk bevestigd dat ze volledig stoppen met de ondersteuning, maar zodra er een officiële statement is dan zullen we dat melden. Mocht je dit allemaal willen bespreken, dan kan dat in het forum en als je wilt reageren op dit nieuws bericht dan kan dat hier onder.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters