Sony Ericsson Susan lekt opnieuw met onbekend besturingssysteem

Even geleden kwam informatie over de Sony Ericsson Susan naar buiten. Toen leek het toestel een goedkoop waterdicht telefoontje te zijn. Nu, met een nieuwe foto van het toestel, is alles meteen anders. De foto laat namelijk een totaal nieuw besturingssysteem zien op het toestel.

Sony Ericsson Susan render

Een aantal weken geleden lekten twee waterdichte telefoons van Sony Ericsson, die toen nog redelijk normale mid-range tot low-end telefoons leken te zijn. Nu is er van Susan, het toestel met de bar-formfactor, een nieuw plaatje opgedoken dat een heel interessant detail prijsgeeft. Ook hebben we nog een demofilmpje van het toestel voor je dat al een tijdje geleden naar boven kwam drijven op het internet.

De foto van Susan is op zich niet zo heel speciaal, hij is wat duidelijker dan de vorige en is onder een wat andere hoek genomen, maar daar blijft het wel bij. Wat we op het scherm van de Susan zien op deze foto is echter des te interessanter en heeft voor heel wat nieuwe speculaties gezorgd op het web. Er is namelijk een onbekend besturingssysteem te zien achter het display van de Susan, dat wat weg heeft van de UI van Sony Ericsson’s eerste Android-telefoon, Rachael. Dat het toestel daadwerkelijk Android draait is echter niet zo waarschijnlijk, aangezien het een te klein scherm heeft om een fatsoenlijk touchscreen te hebben en ook de menutoets die Android-toestellen normaliter hebben mist. Vanwege de home-toets die het toestel wel heeft zou het kunnen dat het op Symbian S60 3rd edition draait, met een eigen interface van Sony Ericsson eroverheen natuurlijk. Er is echter geen enkel deel van de interface dat op Symbian wijst, waardoor wij toch ons geld inzetten op een nieuwe versie van Sony Ericsson’s eigen besturingssysteem. Het zou dus zomaar kunnen dat Susan de eerste telefoon wordt die op het langverwachte A3-platform van de producent draait en dat de foto toont hoe het eruit gaat zien.

<meta itemprop=”width” content=”425″>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. yeahli -

    Inderdaad.. Maar naar mijn idee was naast design het besturingssysteem van SE een van hun sterkte kanten.
    Ik hoop dan ook dat ze het weer flink bij de tijd hebben gemaakt en touchvriendelijk en flashy hebben kunnen maken!

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters