Sony Ericsson T700 krijgt wederom nieuwe kleuren

Het blijft maar kleuren regenen bij Sony Ericsson en vooral de T700 is erg in trek. Het toestel heeft er de afgelopen dagen al twee kleuren bij gekregen, een aantal dat nu verdubbeld wordt.

We wisten vrijdag al te melden dat de Sony Ericsson T700 in het zwart zal uitkomen, afgelopen maandag kwam daar roze bij. Sony Ericsson houd maar niet op en komt vandaag met nog twee kleuren voor het toestel. De eerste kleur is “Gold on Red”, de andere kleur is genaamd “Shining gold”. Deze twee kleuren lijken erg op elkaar, behalve dat het toetsenbord bij de Gold on Red variant rood is tegenover goud in de kleur Shining gold.

De Sony Ericsson T700 heeft nu maar liefst zeven verschillende kleuren, drie meer dan haar voorganger de T650i. Deze kleuren zullen weliswaar waarschijnlijk niet allemaal naar Nederland zullen komen, maar er is natuurlijk altijd hoop. Op de Nederlandse Sony Ericsson site staan drie kleuren voor ons land, “Black on Silver”, “Shining black” en “Gold on Red”, echter zijn er in Nederland nog wel eens kleuren beschikbaar die niet op de Nederlandse Sony Ericsson site staan. Liefhebbers voor de kleuren “Shining Pink”, “Shining Gold”, “Shining Silver” en “Black on Red” hebben dus nog een beetje hoop.

t700_new_colours

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters