Sony Ericsson T707, W205 en S312 op de gevoelige plaat

De laatste producent waar we op de TeleVisie beurs, voor een tweede keer, langskwamen was Sony Ericsson. Dit keer ging niet de Idou op de foto, maar waren het de gloednieuwe S312 en W205 die samen met het juweeltje van Maria Sharapova, de T707, op de foto gingen.

Sony Ericsson T707 TeleVisie

Eerst namen we een kijkje bij de Sony Ericsson T707, die nog niet zo lang geleden aangekondigd is met Maria Sharapova als ‘mascotte’. Dit toestel is gericht op de modebewuste vrouw, vandaar ook de keus voor Maria Sharapova, en heeft naast leuke kleurtjes een mooi design met lichteffecten voor de gebruiker in petto. Ook de vorm van een tennisbal komt er duidelijk in terug en het toestel heeft een verborgen schermpje. De lichteffecten kregen we helaas niet aan de praat in de tijd dat we het toestel in onze handen hadden, maar we kunnen wel wat ervaringen delen. Het toetsenbordje is erg prettig, de toetsen zijn groot en staan ver uit elkaar. Het toestel is ook een beetje aan de grote kant maar is desondanks wel prettig om vast te houden. Het design ziet er mooi uit, zeker de verschillende kleuren die gebruikt zijn, zijn erg mooi.

Sony Ericsson T707 TeleVisie

 

Sony Ericsson T707 TeleVisie

 

Sony Ericsson S312 TeleVisie

We gingen ook nog even langs bij de Sony Ericsson S312 en de Sony Ericsson W205, twee prepaidmodelletjes die eerder die dag aangekondigd waren. Hoewel de positionering van de S312 in de snapshot-lijn een beetje vreemd is, ziet het toestel er wel gelikt uit, zeker als je de prijs van het toestel in je achterhoofd houdt. Het design is erg strak en het toestel voelt ook prima aan. Een 2-megapixelcamera lijkt een beetje vreemd voor een cameratoestel, Sony Ericsson had er dan ook beter een goedkoop designtoestelletje van kunnen maken. De W205 is gericht op de prepaidgebruiker die wel erg van muziek houdt en zal met een verwachte prijs van niet meer dan €100 ook wel in staat zijn om een aantal van deze gebruikers over te halen tot de koop van het toestel. Het design van het toestel is wat simpel en ook minder interessant dan dat van de S312, maar vooral door zijn minieme grootte kan ook de W205 een mooi toestel genoemd worden.

Sony Ericsson W205 TeleVisie

 

Sony Ericsson W205 TeleVisie

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters