Sony Ericsson Vivaz pro herbergt een volledig Qwerty-toetsenbord

Sony Ericsson heeft tijdens haar persconferentie in Barcelona de tweede telefoon in de Vivaz-lijn aangekondigd. De Sony Ericsson Vivaz Pro beschikt over een volledig Qwerty-toetsenbord en een 5-megapixelcamera die op 720p video’s kan opnemen.

Sony Ericsson Vivaz Pro

Amper een maand na de aankondiging van de Sony Ericsson Vivaz is het voor Sony Ericsson alweer tijd om de Vivaz pro aan te kondigen. De Vivaz pro ging eerder door het leven als de Kanna en was al een paar keer hier en daar opgedoken op het web. Inmiddels is deze telefoon officieel gemaakt tijdens het Mobile World Congress op de persconferentie van Sony Ericsson. De Sony Ericsson Vivaz pro lijkt erg op zijn broer en ook qua specificaties hebben de twee toestellen erg veel gemeen. Echter verschillen beide telefoons uiteraard op twee belangrijke punten. Zo heeft de Vivaz pro een volledig Qwerty-toetsenbord, daar waar de normale Vivaz het alleen moet doen met een touchscreen. De Vivaz pro heeft echter wel een 5-megapixelcamera terwijl de normale Vivaz een 8-megapixelsensor mee heeft gekregen. Desalniettemin kan ook de Vivaz pro ook op 720p HD-video’s maken en de camera is dan ook in deze telefoon geen kattenpis.

De originele Vivaz werd door ons als opvallend goed, mooi en snel bevonden en vooral de camera leverde erg goede prestaties af. Ook andere websites sloten zich hier bij aan en de telefoon lijkt een succes te gaan worden voor Sony Ericsson. Met de Vivaz pro bied de producent nu ook een alternatief aan de mensen die graag van een fysiek toetsenbord houden en kunnen zo met de pro prima uit de voeten. De Vivaz pro loopt op Symbian 60 v5 en beschikt over alle moderne communicatiemiddelen zoals UMTS, HSDPA, Wifi en Bluetooth. Het toestel heeft ook de sociale netwerken weer met zich mee gekregen zodat alle Twitteraars en Facebookers prima uit de voeten kunnen met deze telefoon.

De Sony Ericsson Vivaz pro zal in voor de zomer in de winkels liggen in de kleuren Black en White. De prijs van het toestel is door Sony Ericsson nog niet officieel bekendgemaakt. De overige specificaties van het toestel kun je in het persbericht hieronder terugvinden.

“Na de in januari aangekondigde Sony Ericsson Vivaz voegen we nu een zusje toe dat naast het touchscreen beschikt over een QWERTY- toetsenbord voor een superieure ervaring op het gebied van sms’en en entertainment”, zegt Harold de Kort, Communicatie Manager bij Sony Ericsson. “De Sony Ericsson Vivaz pro komt tegemoet aan de toegenomen vraag van consumenten naar apparaten met een QWERTY- toetsenbord waarbij niet wordt ingeleverd op andere entertainmentfuncties.”

Sony Ericsson Vivaz Pro

 

Sony Ericsson Vivaz Pro

 

Sony Ericsson Vivaz Pro

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters