Sony Ericsson W595 duikt op in Sandy Gold

Sony Ericsson heeft de kleur Sandy Gold voor haar W595 laten uitlekken. De kleur wordt in februari in de winkels verwacht.

Gisteren lieten wij al weten dat DailyMobile.se de Samsung S8300 lekte, en de site blijft lekker door lekken. Vandaag zette de site een berichtje online over de Sony Ericsson W595 in een nieuwe kleur. De kleur moet Sandy Gold gaan heten en heeft lekker veel variatie. De behuizing zelf is zilverachtig van kleur, de bel- en ophang toets zijn goudkleurig en om de numerieke toetsen zit een goudkleurig randje. Om het helemaal af te maken is de achterkant van het toestel deels oranje. Meer foto’s van het toestel in de kleur Sandy Gold zijn hier te bekijken.

Hoewel de kleur van de Sony Ericsson W595 veranderd is, is er in de rest van het toestel niets gewijzigd. De specificaties zijn dus nog steeds redelijk, met onder andere een 3.2 megapixel camera, een uitgebreide muziekspeler en UMTS/HSDPA ondersteuning. Deze kleur, die trouwens slechts één van de vele kleuren voor de W595 is, zal rond Februari op de Europese markt verschijnen.

w595 sandy 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters