Sony Ericsson W910i terug gefloten naar de winkels

Sony Ericsson UK en Orange UK hebben samen besloten om de eerste batch W910’s terug te roepen naar de winkels. Het toestel blijkt na het aanzetten direct uit te vallen en vervolgens niks meer te doen.

Eerder waren er ook al problemen met de S500i die gebukt ging onder toetsen die spontaan braken. Sony Ericsson heeft dit toestel niet terug gehaald, echter ze hebben wel de fout erkend en toestellen met het probleem gerepareerd. Ook de P990 was een zorgen kindje bij Sony Ericsson omdat dit toestel vooral in het begin kampte met veel software problemen, dit is nooit helemaal goed gekomen al was de laatste software update voor veel mensen voldoende te noemen.

Nu blijkt er dat er weer een toestel is uit Sony Ericsson huizen met software problemen. De W910 die bij de Orange winkels in de UK vandaan komt blijkt na enkele seconden al de geest te geven en als gevolg hiervan wordt de eerste batch terug gehaald naar de winkels. Vooralsnog is het onbekend of Nederland ook de dupe is geworden van deze toestellen, echter op het internet zijn er nog weinig gevallen bekend van deze problemen bij ons.

Sony-Ericsson-W910-First-Shipment-Recalled-2 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. roesem -

    Mijn w910i had de fout dat hij geen netwerktoegang had, laten repareren bij kpn(primafoon) en na het aanzetten alweer dezelfde fout, batterij snel leeg en opnieuw opstarten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via