Sony Ericsson W910i terug gefloten naar de winkels

Sony Ericsson UK en Orange UK hebben samen besloten om de eerste batch W910’s terug te roepen naar de winkels. Het toestel blijkt na het aanzetten direct uit te vallen en vervolgens niks meer te doen.

Eerder waren er ook al problemen met de S500i die gebukt ging onder toetsen die spontaan braken. Sony Ericsson heeft dit toestel niet terug gehaald, echter ze hebben wel de fout erkend en toestellen met het probleem gerepareerd. Ook de P990 was een zorgen kindje bij Sony Ericsson omdat dit toestel vooral in het begin kampte met veel software problemen, dit is nooit helemaal goed gekomen al was de laatste software update voor veel mensen voldoende te noemen.

Nu blijkt er dat er weer een toestel is uit Sony Ericsson huizen met software problemen. De W910 die bij de Orange winkels in de UK vandaan komt blijkt na enkele seconden al de geest te geven en als gevolg hiervan wordt de eerste batch terug gehaald naar de winkels. Vooralsnog is het onbekend of Nederland ook de dupe is geworden van deze toestellen, echter op het internet zijn er nog weinig gevallen bekend van deze problemen bij ons.

Sony-Ericsson-W910-First-Shipment-Recalled-2 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters