'Sony Ericsson X10 komt in maart op de markt'

De Sony Ericsson Xperia X10, die eerst zou uitkomen in februari, heeft een maand vertraging opgelopen. Dit in verband met een groot aantal veranderingen waarmee Sony Ericsson het toestel nog wil fine-tunen.

Sony Ericsson Xperia X10

De eerste Android-telefoon van Sony Ericsson, de Sony Ericsson Xperia X10, heeft een maand vertraging opgelopen. SEMC Blog meldt dat het toestel in maart 2010 op de markt zal verschijnen, wat eerst februari 2010 zou zijn. Sony Ericsson wil met deze zet het toestel softwarematig optimaliseren en zo beter tegen de zware concurrentie, waaronder de nieuwe Nexus One, aftekenen. De specificaties blijven trouwens onveranderd.

Het is niet precies bekend is wat Sony Ericsson aan de software gaat doen, maar het is natuurlijk zeker niet ondenkbaar dat de producent het toestel direct klaarstoomt voor Android 2.1. Sony Ericsson heeft tegenover ons versie 2.0 al bevestigd en de stap naar versie 2.1 is dan niet meer dan logisch. Ook kunnen we ons voorstellen dat de functionaliteiten van TimeScape en MediaScape nog wat getuned worden en natuurlijk wordt er nog gewerkt aan de snelheid en stabiliteit van het toestel.

Bron: SEMC Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. koen87 -

  Als ze dit x wel echt fine-tunen, zoals ze zeggen. Dan zou dat voor het eerst zijn. De X1 en X2 zijn allebei uitgesteld om andere redenen. Als ze niet met minimaal 2.0 op de proppen komen, zie ik de toekomst van SE qua geloofwaardigheid somber in.

 2. MRAmsterdamNL -

  Eerst zien dan geloven. Ik denk eerder dat het product simpelweg nog niet klaar is in Februari. Het zou een goede smoes kunnen zijn, maar ik hoop dat het niet zo is voor SE. De X10 moet het wel worden in 2010, maar er komt wel steeds meer competitie.

  MR

 3. Pieter -

  Dit is zeer goed nieuws!!!! Heb nu de Satio ben hier niet echt tevreden over met Symbian. Als de Xperia X10 echt met Android 2.1 komt dan is dit mijn nieuwe telefoon 🙂

Samsung komt met klaptelefoon met high-end specificaties: pure nostalgie lees verder

Motorola Moto Z2 Force

Motorola Moto Z2 Force onthuld: high-end toestel met onbreekbaar scherm lees verder

Android O Android Octopus

Heeft Google onthuld waar Android O voor staat met nieuwe easter egg? lees verder

Lek toont uiteindelijke design iPhone 8 en onthult flinke prijskaartje lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Hoesjesmaker onthult meest accurate Galaxy Note 8 renders tot nu toe lees verder

Apple iPhone 8

Zeven Apple iPhone 8 features om naar uit te kijken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters