Sony Ericsson X12 'Anzu' krijgt een preview aangemeten

De specificaties van de opvolger van de Sony Ericsson Xperia X10, de Xperia X12, zijn uitgelekt. De website Mobile Review heeft het toestel aan een korte preview onderworpen met voldoende plaatjes en specificaties.

x12 zijkant

Op het ‘unofficial Sony Ericsson Blog’ staan de specificaties gepost van de nieuwe Xperia X10. Er zit een MSM7230 processor in, een 8.1 megapixel camera met autofocus, 16x digitale zoom, HD video recording met een resolutie van 720p/30fps en stereo audio recording support. De camera biedt ook gezichtsherkenning en de videorecorder ondersteunt tracking.

Voor het geluid is het bijzonder platte toestel voorzien van een 3.5 mm ingang, en achtergrondgeluid wordt onderdrukt. Het scherm is nog groter dan dat van de X10 dat ook al niet klein was: 4.2 inch FWVGA. Het toestel krijgt uiteraard een capacitief display dat multitouch ondersteunt en een resolutie van 854×480 pixels.

Voorts heeft het toestel Wifi 802.11 b/g/n, HDMI type D, een ingebouwd digitaal kompas, en een 1500 mA accu.
Of dit toestel, dat waarschijnlijk in maart volgend jaar verschijnt, op het nieuwe Android Gingerbread 2.3 gaat draaien, blijft onzeker. Het prototype schijnt nog op 2.1 te lopen. De vermoedelijke prijs van het toestel was al eerder uitgelekt: geheel in lijn met de schitterende specificaties wordt dat iets rond de 650 euro.

De website van Mobile Review lijkt de specificaties te kunnen onderschrijven aangezien ze net een preview van het toestel live hebben gezet. De website is niet laaiend enthousiast over de telefoon maar dat komt grotendeels door de reviewer die de producent al een tijd op de korrel heeft. Nog iets over die processor: die zit ook in de HTC Desire Z, en biedt ‘maar’ 800 mhz. Maar het is wel een processor die heel goed overgeklokt kan worden, en de prestaties kunnen zich zelfs op 800 mhz redelijk goed meten met de meeste Snapdragons van 1ghz.

Sony Ericsson Anzu X12

 

Sony Ericsson Anzu X12

 

Sony Ericsson Anzu X12

 

Bron: unofficial sony ericsson blog

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters