Sony Ericsson X12 'Anzu' krijgt een preview aangemeten

De specificaties van de opvolger van de Sony Ericsson Xperia X10, de Xperia X12, zijn uitgelekt. De website Mobile Review heeft het toestel aan een korte preview onderworpen met voldoende plaatjes en specificaties.

x12 zijkant

Op het ‘unofficial Sony Ericsson Blog’ staan de specificaties gepost van de nieuwe Xperia X10. Er zit een MSM7230 processor in, een 8.1 megapixel camera met autofocus, 16x digitale zoom, HD video recording met een resolutie van 720p/30fps en stereo audio recording support. De camera biedt ook gezichtsherkenning en de videorecorder ondersteunt tracking.

Voor het geluid is het bijzonder platte toestel voorzien van een 3.5 mm ingang, en achtergrondgeluid wordt onderdrukt. Het scherm is nog groter dan dat van de X10 dat ook al niet klein was: 4.2 inch FWVGA. Het toestel krijgt uiteraard een capacitief display dat multitouch ondersteunt en een resolutie van 854×480 pixels.

Voorts heeft het toestel Wifi 802.11 b/g/n, HDMI type D, een ingebouwd digitaal kompas, en een 1500 mA accu.
Of dit toestel, dat waarschijnlijk in maart volgend jaar verschijnt, op het nieuwe Android Gingerbread 2.3 gaat draaien, blijft onzeker. Het prototype schijnt nog op 2.1 te lopen. De vermoedelijke prijs van het toestel was al eerder uitgelekt: geheel in lijn met de schitterende specificaties wordt dat iets rond de 650 euro.

De website van Mobile Review lijkt de specificaties te kunnen onderschrijven aangezien ze net een preview van het toestel live hebben gezet. De website is niet laaiend enthousiast over de telefoon maar dat komt grotendeels door de reviewer die de producent al een tijd op de korrel heeft. Nog iets over die processor: die zit ook in de HTC Desire Z, en biedt ‘maar’ 800 mhz. Maar het is wel een processor die heel goed overgeklokt kan worden, en de prestaties kunnen zich zelfs op 800 mhz redelijk goed meten met de meeste Snapdragons van 1ghz.

Sony Ericsson Anzu X12

 

Sony Ericsson Anzu X12

 

Sony Ericsson Anzu X12

 

Bron: unofficial sony ericsson blog

Xiaomi Mi Mix 2s

Official Xiaomi Mi Mix 2s photos: where’s the selfie camera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters