Sony Ericsson X12 'Anzu' krijgt een preview aangemeten

De specificaties van de opvolger van de Sony Ericsson Xperia X10, de Xperia X12, zijn uitgelekt. De website Mobile Review heeft het toestel aan een korte preview onderworpen met voldoende plaatjes en specificaties.

x12 zijkant

Op het ‘unofficial Sony Ericsson Blog’ staan de specificaties gepost van de nieuwe Xperia X10. Er zit een MSM7230 processor in, een 8.1 megapixel camera met autofocus, 16x digitale zoom, HD video recording met een resolutie van 720p/30fps en stereo audio recording support. De camera biedt ook gezichtsherkenning en de videorecorder ondersteunt tracking.

Voor het geluid is het bijzonder platte toestel voorzien van een 3.5 mm ingang, en achtergrondgeluid wordt onderdrukt. Het scherm is nog groter dan dat van de X10 dat ook al niet klein was: 4.2 inch FWVGA. Het toestel krijgt uiteraard een capacitief display dat multitouch ondersteunt en een resolutie van 854×480 pixels.

Voorts heeft het toestel Wifi 802.11 b/g/n, HDMI type D, een ingebouwd digitaal kompas, en een 1500 mA accu.
Of dit toestel, dat waarschijnlijk in maart volgend jaar verschijnt, op het nieuwe Android Gingerbread 2.3 gaat draaien, blijft onzeker. Het prototype schijnt nog op 2.1 te lopen. De vermoedelijke prijs van het toestel was al eerder uitgelekt: geheel in lijn met de schitterende specificaties wordt dat iets rond de 650 euro.

De website van Mobile Review lijkt de specificaties te kunnen onderschrijven aangezien ze net een preview van het toestel live hebben gezet. De website is niet laaiend enthousiast over de telefoon maar dat komt grotendeels door de reviewer die de producent al een tijd op de korrel heeft. Nog iets over die processor: die zit ook in de HTC Desire Z, en biedt ‘maar’ 800 mhz. Maar het is wel een processor die heel goed overgeklokt kan worden, en de prestaties kunnen zich zelfs op 800 mhz redelijk goed meten met de meeste Snapdragons van 1ghz.

Sony Ericsson Anzu X12

 

Sony Ericsson Anzu X12

 

Sony Ericsson Anzu X12

 

Bron: unofficial sony ericsson blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters