Sony Ericsson X2 in een aantal landen uitgesteld tot april

Sony Ericsson heeft een klant laten weten dat de X2 uitgesteld is tot april in verschillende landen. Hoewel het dus niet om een wereldwijde vertraging gaat, is Nederland helaas wel een van die landen.

Sony Ericsson’s Xperia X2 was al geteisterd door heel wat problemen en uitstel sinds november vorig jaar, en nu lijkt het erop dat een deel van Europa nog een tijd op het toestel moet gaan wachten. Een Duits lid van XDA-developers vroeg bij de helpdesk om verduidelijking en kreeg als antwoord dat het toestel niet voor april in de winkels zal belanden daar. Ook een aantal andere landen ondergaat dit lot, waaronder Nederland.

We zullen als Nederlanders dus op officieuze import moeten terugvallen om het toestel eerder dan april te krijgen. De reden dat Sony Ericsson de X2 heeft uitgesteld, zou zijn dat het bedrijf de telefoon graag nog verder optimaliseert en geruchten gaan dat de telefoon met Windows Mobile 6.6 uitgerust zal zijn bij de release.

    Due to the possibility of further optimization, we have decided not to launch the x2 in Germany, Austria, Switzerland and the Netherlands. The launch date has been tentatively set in April. Therefore, Customer Care Support will only be available for this product at that time.
Sony Ericsson X2 verklaring XDA

 

Bron: Phone Arena

Essential Phone

‘Essential Phone opvolger gecanceld: staat Essential nu al te koop?’ lees verder

Xiaomi Mi 8

Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

Vivo Apex

Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters