Sony Ericsson X2 in een aantal landen uitgesteld tot april

Sony Ericsson heeft een klant laten weten dat de X2 uitgesteld is tot april in verschillende landen. Hoewel het dus niet om een wereldwijde vertraging gaat, is Nederland helaas wel een van die landen.

Sony Ericsson’s Xperia X2 was al geteisterd door heel wat problemen en uitstel sinds november vorig jaar, en nu lijkt het erop dat een deel van Europa nog een tijd op het toestel moet gaan wachten. Een Duits lid van XDA-developers vroeg bij de helpdesk om verduidelijking en kreeg als antwoord dat het toestel niet voor april in de winkels zal belanden daar. Ook een aantal andere landen ondergaat dit lot, waaronder Nederland.

We zullen als Nederlanders dus op officieuze import moeten terugvallen om het toestel eerder dan april te krijgen. De reden dat Sony Ericsson de X2 heeft uitgesteld, zou zijn dat het bedrijf de telefoon graag nog verder optimaliseert en geruchten gaan dat de telefoon met Windows Mobile 6.6 uitgerust zal zijn bij de release.

  Due to the possibility of further optimization, we have decided not to launch the x2 in Germany, Austria, Switzerland and the Netherlands. The launch date has been tentatively set in April. Therefore, Customer Care Support will only be available for this product at that time.
Sony Ericsson X2 verklaring XDA

 

Bron: Phone Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Omfg -

  Tering wat duurt dit lang zeg…. ik ga er nu niet meer op wachten en ik ga een andere telefoon bestellen. Ik wacht nu 3 maanden, dikke vinger.

 2. fejth -

  Nou, dit zal Sony-ericsson zo ongeveer op de knieen krijgen! Toegegeven; de kuara en de X10 zijn veelbelovend, maar de x2 doet de das om…
  wm6.6 of niet, het toestel zal gewoon verouderd zijn tegen de tijd van release! wat wel een lichtpuntje is, is dat ze zo wel de originele X1-bezitters kunnen verblijden met een 6.5 upgrade, want 6.6 is toch een stap verder!
  Eerder was er logischerwijs geen reden om de X1 te voorzien van wat wm6.5 liefde, omdat dat de verkoop zou storen van de x2. Nu de x2 wm6.6 kan krijgen, kan de x1 6.5 krijgen….

  Maar in alle eerlijkheid, dit is geen goed teken voor Sony Ericsson, toch??

  1. Dominick -

   Nope, die X1 gaat ook niet op een officiële manier gebeuren denk ik zo 🙁

   Het is idd jammer, maar het maakt niet zo gek veel uit voor ze omdat het alleen in deze paar landen is en de X2 toch niet erg succesvol zou worden wss.

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters