Sony Ericsson X2 in een aantal landen uitgesteld tot april

Sony Ericsson heeft een klant laten weten dat de X2 uitgesteld is tot april in verschillende landen. Hoewel het dus niet om een wereldwijde vertraging gaat, is Nederland helaas wel een van die landen.

Sony Ericsson’s Xperia X2 was al geteisterd door heel wat problemen en uitstel sinds november vorig jaar, en nu lijkt het erop dat een deel van Europa nog een tijd op het toestel moet gaan wachten. Een Duits lid van XDA-developers vroeg bij de helpdesk om verduidelijking en kreeg als antwoord dat het toestel niet voor april in de winkels zal belanden daar. Ook een aantal andere landen ondergaat dit lot, waaronder Nederland.

We zullen als Nederlanders dus op officieuze import moeten terugvallen om het toestel eerder dan april te krijgen. De reden dat Sony Ericsson de X2 heeft uitgesteld, zou zijn dat het bedrijf de telefoon graag nog verder optimaliseert en geruchten gaan dat de telefoon met Windows Mobile 6.6 uitgerust zal zijn bij de release.

    Due to the possibility of further optimization, we have decided not to launch the x2 in Germany, Austria, Switzerland and the Netherlands. The launch date has been tentatively set in April. Therefore, Customer Care Support will only be available for this product at that time.
Sony Ericsson X2 verklaring XDA

 

Bron: Phone Arena

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters