Sony Ericsson X2 lekt eindelijk

Er zijn al tijden geruchten over de opvolger van de Sony Ericsson XPERIA X1, maar echt duidelijke details of foto’s waren nog nooit verschenen. Nu is dat eindelijk gebeurd en het gerucht gaat dat het toestel misschien wel morgen aangekondigd wordt.

Met de Sony Ericsson X1 liet het merk de hele telecomwereld even op zijn kop staan, maar meer dan een jaar na de aankondiging van het toestel hebben we nog steeds niets gehoord over een troonopvolger, terwijl de XPERIA-lijn naar eigen zeggen heel belangrijk voor Sony Ericsson is. Vage geruchten waren er dan ook al vanaf het moment dat de X1 de markt bestormde. Ook hierbij was echter niets echt concreets en het was tot gisteren nog gissen hoe de X2 eruit zou gaan zien en wat de specificaties zouden zijn. Daar is nu een klein beetje verandering in gekomen, met de eerste spy-pic van het toestel. Specificaties zijn nog steeds niet bekend, hoewel we wel een aantal dingen kunnen opmaken uit de foto.

De spy-pic van de Sony Ericsson Vulcan, die met de naam X2 op de markt moet komen, laten allereerst zien dat het toestel op Windows Mobile draait en werkt met Sony Ericsson’s panel-interface. Dit is te zien aan de speciale knopjes, die trouwens bij de X1 op precies dezelfde plaats zitten. Verder zien we een vergelijkbare form-factor als die van de X1, maar het toestel lijkt rubberen toetsjes te hebben onder het scherm, wat er misschien op wijst dat Sony Ericsson dit toestel als een soort spatwaterdichte smartphone gaat verkopen. Het toestel ziet er nog een beetje ruw uit, dit heeft er waarschijnlijk mee te maken dat de foto gebaseerd op of gemaakt van een vroeg prototype is.

Geruchten gaan dat de Sony Ericsson XPERIA X2 vanmiddag aangekondigd moet worden, samen met een aantal GreenHeart-telefoons. Het is echter maar de vraag of dat echt gaat gebeuren, want het lijkt erop dat Sony Ericsson’s aankondiging van vandaag uitsluitend over de GreenHeart-toestellen gaat. Aangezien dit millieuvriendelijke telefoons moeten zijn, verwachten we niet dat de X2 daar ook onder gaat vallen.

Sony Ericsson Xperia X2 spy-pic 

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters