'Sony Ericsson Xperia arc HD is in de maak'

Producent Sony Ericsson lijkt bezig te zijn met een en HD-versie van zijn Xperia arc-smartphone. Het toestel zal volgens geruchten een 720p touchscreen krijgen en een camera die in 1080p video’s kan opnemen.

Het gerucht is afkomstig van GSM Arena die de informatie via een anonieme bron heeft ontvangen. Volgens GSM Arena zal de Xperia arc HD vooral gericht zijn op het maken van foto’s en video’s. Deze zullen vervolgens op een mooi HD-scherm weergegeven worden dat een resolutie zal kennen van 1280×720 pixels. De telefoon zou verder een 8-megapixelcamera krijgen die in 1080p video’s kan opnemen. Een leuke extra functie zou ook zijn dat tijdens het filmen van een video ook een foto gemaakt kan worden in hoge resolutie.

De informatie is volgens de bron afkomstig van een grote retailer in Europa die niet bij naam genoemd wil worden. De Xperia arc HD zal pas begin volgend jaar aangekondigd worden volgens de geruchten. De kans is groot dat dit tijdens de CES in Amerika zal gaan gebeuren in januari.

Sony Ericsson Xperia arc 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. bassie112 -

  Mijn volgende gaat wel een dual-core of hoger worden aangezien de optimalisatie van software en hardware dan ook op niveau zijn. Ik blijf waarschijnlijk ook bij SE gezien hun designs, kwaliteit en support (mag nu ook gezegd worden). Dat was bij Samsung allemaal toch wel een stuk minder.

  Wel jammer dat de Arc HD niet de specs van de Nazomi (minder mooi design dan Arc) mee krijgt, wat eigenlijk ook vreemd is gezien deze generatie allemaal op hetzelfde platform draaien. Misschien dat het nog aangepast wordt.

 2. ndb -

  dat klopt het maakt zeker nu, nu de applicaties er voor android nog lang niet allemaal voor gemaakt zijn niet veel uit.
  Maar ik denk dat er net als ik vele anderen zijn die als ze al een singlecore (1ghz of hoger) hebben als volgende telefoon graag een dualcore willen. zeker als die telefoon uit het duurdere smartphone segment komt.

  1. Danijel -

   De vraag is of dat echt veel uit maakt. Ik vind dualcore smartphones zoals de Sensation niet veel sneller dan een normale arc, of laat staan arc s 🙂

   1. hoble -

    Kwa gevoel durf ik zelfs te beweren dat ik de Arc sneller is als de Sensation. Kan gevoel zijn, heeft vast veel te maken met Sense maar toch 🙂

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters