Sony Ericsson Xperia Arc HD laat zich van top tot teen zien

GSM Arena heeft een flink aantal foto’s binnen gekregen van de nieuwe Sony Ericsson Xperia Arc HD. Ook weet de site de specificaties van het nieuwe vlaggenschip van Sony Ericsson te bevestigen.

GSM Arena heeft de foto’s toegestuurd gekregen via een anonieme bron, aldus de website. De Xperia Arc HD zal het nieuwe vlaggenschip van de producent worden en tevens de eerste telefoon die bij Sony Ericsson de beschikking krijgt over een dualcore-processor en een 720p HD-touchscreen. Ook het design is totaal veranderd; zo is het toestel wat vierkanter geworden en zijn de Android-knoppen doorzichtig.

De Xperia Arc HD, eerder nog bekend als de Nozomi, zal een dualcore Qualcomm-processor mee gaan krijgen uit de nieuwe Scorpion familie. De snelheid van de twee cores zal op 1.5GHz komen te liggen en de processor wordt ondersteund door de Adreno 220 GPU. Verder zal het toestel over 1GB ram beschikken wat voor de nodige snelheid moet gaan zorgen.

De telefoon krijgt een groot 4.3-inch touchscreen met een resolutie van 1280×720 pixels. Aan de achterkant is een 12-megapixelcamera te vinden die in 1080p video’s zal kunnen opnemen. Ook zal er een HDMI-poort aanwezig zijn aan de zijkant van het toestel om de opgenomen video’s op een televisie weer te geven. De telefoon draait nu nog op Android 2.3.5, maar zal in de loop van 2012 een update krijgen naar Android 4.0.

Opmerkelijk genoeg maakt de Xperia Arc HD gebruik van een micro-simkaart en zit er geen microSD-slot in het toestel. Daarnaast kan ook de batterij niet vervangen worden. De telefoon zal wel in een 16Gb en een 32GB variant uitkomen. De verwachting is dat de telefoon tijdens de CES aangekondigd zal gaan worden. De CES zal eind januari 2012 plaatsvinden in Amerika.

Sony Ericsson Xperia Arc HD

 

Sony Ericsson Xperia Arc HD

 

Sony Ericsson Xperia Arc HD

 

Sony Ericsson Xperia Arc HD

 

Sony Ericsson Xperia Arc HD

 

Sony Ericsson Xperia Arc HD

 

Sony Ericsson Xperia Arc HD

 

Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Note 8 review uitgelicht

‘Samsung Galaxy Note 9 krijgt toch vingerafdrukscanner in scherm’ lees verder

OnePlus 6 specificaties

Specificaties OnePlus 6 gelekt: indrukwekkend voorproefje lees verder

Samsung Galaxy S9

Deze adblocker is onmisbaar op elke Samsung Galaxy smartphone lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters