'Sony Ericsson Xperia arc lekt uit met met Sony-technologie'

Sony Ericsson zal naar verwachting tijdens de CES-beurs in Las Vegas een nieuwe Android 2.3-smartphone aankondigen. De Xperia arc beschikt over een 8.1-megapixelcamera, HDMI-uitgang en heeft daarnaast een paar technologiën geadopteerd van Sony zoals het nieuwe X.LED-touchscreen.

Sony Ericsson Xperia arc

Producent Sony Ericsson is vannacht waarschijnlijk van plan om met Sony tijdens de CES-beurs in Amerika een nieuwe smartphone aan te kondigen. De persinformatie van deze nieuwe smartphone zijn vroegtijdig gelekt. De Xperia arc, ontwikkeld onder de naam Anzu, lijkt de eerste Android 2.3-smartphone van de producent te gaan worden. De Xperia arc heeft ook hier weer de human curvature mee gekregen van Sony Ericsson waardoor er een lichte bolling achterop het toestel is waar te nemen. De arc heeft daarnaast veel technologie van Sony mee gekregen. Zo is het scherm voorzien van een nieuwe technologie genaamd Sony Mobile BRAVIA die ervoor zorgt dat ruis beter onderdrukt wordt en dat het scherm scherper, maar vooral helderder is. Het scherm meet 4.2-inch en heeft 854*480 pixels mee gekregen van de fabrikant.

Een andere verbetering is de 8-megapixelcamera die tevens voorzien is van Sony-technologie. Zo heeft Sony haar Exmor R-technologie uitgeleend voor dit toestel waardoor foto’s in omstandigheden waar weinig licht is alsnog goede foto’s kan reproduceren. Sony Ericsson heeft daarnaast het toestel ook voorzien van Android 2.3 met haar eigen interface er overheen net als bij de Xperia X10. De smartphone is uitgerust met een 1GHz-processor van Qualcomm en 16GB extern geheugen zal standaard meegeleverd worden door de producent. Het toestel beschikt ook over DLNA en een HDMI-uitgang om zo content gemakkelijk op een LCD te kunnen afspelen.

Onduidelijk is nog wanneer de smartphone naar Europa zal gaan komen en tegen welke prijs.

Sony Ericsson Xperia arc

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. piet -

    Wou dat ziet er sexy uit ik heb al sinds begin van de launch x10 ben niet 100 procent te tevreden, qua snelheid en de bouwkwaliteit ik twijfel nog alsik iphone 4 neem of xperia x12 voor vervanging van mijn x10

Samsung Galaxy S9 Plus

Gelekte renders Samsung Galaxy S9 tonen uiteindelijke toestel lees verder

Maak kennis met de Samsung Galaxy Note 8: Star Wars Edition lees verder

Apple iPhone X vs OnePlus 5T

OnePlus 5T vs. Apple iPhone X snelheidstest: duurder is niet altijd beter! lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Leaker lekt geheime wapen Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone X gebruikers ontdekken nu pas verborgen feature Face ID lees verder

Huawei Nova 3

Foto’s Huawei Nova 3 gelekt: dubbele camera en meer! lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters