'Sony Ericsson Xperia arc lekt uit met met Sony-technologie'

Sony Ericsson zal naar verwachting tijdens de CES-beurs in Las Vegas een nieuwe Android 2.3-smartphone aankondigen. De Xperia arc beschikt over een 8.1-megapixelcamera, HDMI-uitgang en heeft daarnaast een paar technologiën geadopteerd van Sony zoals het nieuwe X.LED-touchscreen.

Sony Ericsson Xperia arc

Producent Sony Ericsson is vannacht waarschijnlijk van plan om met Sony tijdens de CES-beurs in Amerika een nieuwe smartphone aan te kondigen. De persinformatie van deze nieuwe smartphone zijn vroegtijdig gelekt. De Xperia arc, ontwikkeld onder de naam Anzu, lijkt de eerste Android 2.3-smartphone van de producent te gaan worden. De Xperia arc heeft ook hier weer de human curvature mee gekregen van Sony Ericsson waardoor er een lichte bolling achterop het toestel is waar te nemen. De arc heeft daarnaast veel technologie van Sony mee gekregen. Zo is het scherm voorzien van een nieuwe technologie genaamd Sony Mobile BRAVIA die ervoor zorgt dat ruis beter onderdrukt wordt en dat het scherm scherper, maar vooral helderder is. Het scherm meet 4.2-inch en heeft 854*480 pixels mee gekregen van de fabrikant.

Een andere verbetering is de 8-megapixelcamera die tevens voorzien is van Sony-technologie. Zo heeft Sony haar Exmor R-technologie uitgeleend voor dit toestel waardoor foto’s in omstandigheden waar weinig licht is alsnog goede foto’s kan reproduceren. Sony Ericsson heeft daarnaast het toestel ook voorzien van Android 2.3 met haar eigen interface er overheen net als bij de Xperia X10. De smartphone is uitgerust met een 1GHz-processor van Qualcomm en 16GB extern geheugen zal standaard meegeleverd worden door de producent. Het toestel beschikt ook over DLNA en een HDMI-uitgang om zo content gemakkelijk op een LCD te kunnen afspelen.

Onduidelijk is nog wanneer de smartphone naar Europa zal gaan komen en tegen welke prijs.

Sony Ericsson Xperia arc

 

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters