Sony Ericsson Xperia Play en Xperia Arc gaan in de verkoop

Sony Ericsson heeft bekend gemaakt dat de Xperia play en de Xperia Arc vanaf 1 april wereldwijd beschikbaar zijn in de winkels. De Xperia Play ondersteunt meer dan 60 games en er zitten standaard al meer dan zes games in.

Sony Ericsson heeft op 1 april officieel de Xperia Play en de Xperia Arc wereldwijd gelanceerd. De Xperia Play, ook wel bekend als de PlayStation-smartphone, wordt door de producent geleverd met zes bekende titels waaronder Fifa 2011, The Sims 3, Bruce Lee Dragon Warrior, Star Battalion, Tetris, Crash Bandicoot en daarbij kan nog eens gratis Asphalt 6 worden gedownload. In de Xperia Play Suite van het toestel zijn nog eens 54 andere games terug te vinden die aangekocht kunnen worden voor het toestel en die speciaal geoptimaliseerd zijn voor de Play. Zo werken al deze games met het gamepad van de Xperia Play en uiteraard worden ze ook fullscreen weergegeven door het toestel.

De Xperia Play is vanaf vandaag in verschillende landen in de wereld verkrijgbaar, waaronder Nederland. Het toestel is in het wit en in het zwart beschikbaar en zal de komende maanden uitgebreid worden met extra games en software. Zo heeft Sony al bekend gemaakt dat haar nieuwe streaming-dienst Music Unlimited binnenkort ook exclusief op de Xperia Play beschikbaar zal komen.

Naast de Play is ook de Xperia Arc vanaf vandaag verkrijgbaar. Dit toestel is ook wereldwijd in de markt gebracht door Sony Ericsson en beschikt net als de Play over het Android 2.3 OS. De Arc heeft daarnaast een paar technologie├źn van Sony mee gekregen zoals de Mobile Bravia engine voor het scherm en de Xmor-lens voor de camera. Beide toestellen zijn vanaf vandaag in verschillende winkels te vinden in Nederland.

Een video-review van de Xperia Play van ons kun je hier terug vinden en de preview van de Xperia Arc kun je hier terug vinden. De geschreven reviews van beide toestellen komen nog deze maand op All About Phones te staan.

Sony Ericsson Xperia Play en Xperia Arc

 

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters