Sony Ericsson Xperia X1 krijgt rom-update

Sony Ericsson heeft een rom-update vrijgegeven voor de Xperia X1 waarin een paar kleine bugs worden opgelost. Daarnaast is er ook een custom rom beschikbaar waarmee TouchFlo 3D2 beschikbaar wordt op de Xperia X1.

Sony Ericsson heeft afgelopen week een rom-update beschikbaar gesteld voor de Xperia X1. Dankzij de update worden er een paar kleine bugs opgelost in de firmware van de X1. Daarnaast melden de eerste gebruikers dat de snelheid van het toestel erop vooruit is gegaan en dat het toestel beter reageert op input door gebruikers. Sony Ericsson heeft niet bekend gemaakt wat er allemaal precies veranderd is en gebruikers hebben tot nog toe niet de gelegenheid gehad om zelf met een updatelijst te komen.

Sony Ericsson Xperia X1 TouchFlo 3D2

Naast de update is er ook nog een andere nieuwe rom voor de X1 uit gekomen die niet door Sony Ericsson is gemaakt maar door enthousiaste X1-gebruikers. De Touch-IT v4.0 rom heeft als leuke nieuwe functionaliteit de TouchFlo 3D2 cab’s van HTC. TouchFlo 3D2 zal te vinden zijn in de nieuwe Touch Diamond2 en Touch Pro2 maar deze features zijn nu al verwerkt in deze nieuwe custom rom voor de X1. De cab’s van TouchFlo 3D2 zijn al vrijgegeven, deze werken echter nog niet goed genoeg om op andere toestellen te zetten. Zodra dat wel het geval is zul je ze gelijk bij ons in de downloads area kunnen vinden. Om deze custom rom te kunnen gebruiken dien je de X1 wel eerst cid-lock-vrij te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Jeffa -

    Hey,
    misschien een rare vraag maar heb de touchflo 3D op mn x1 gezet maar, mn x1 is nu zo traag als dikke ….:( weet iemand hoe ik dit weer terug draai:X, en welke versie sneller is?:S

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

YouTube Go

Google rolt YouTube Go verder uit: offline video’s kijken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters